coiechan 發表於 2023-1-20 16:00:01

尋日終於去左拜見黃後

覓日末於去左參見黃後

早排個個師兄皆話去黃後,本人便無假心機思,末於埋左盤數,即刻去鬆下
唔識路便隻係知降馬州已往多1個天鐵站,上到空中睹好年夜個火刀招牌,係四周止左一陣睹到小羊羊勁多人,同個門心皆係好光既目標天,不外係disco同芳1個名挨正招牌sauna既~~~
幸虧皆有個牌仔面上去,園地ok,個池實係唔錯,我係度又蒸又遊火玩左成個鐘
到去比念像中細,走去無煙區,不外d死角位曾經有師兄佔曬,黎個鬆足,正式鬆張實係唔錯,囡囡皆好索下~~~不外同次前師兄講既一樣,裏bratop因此無家睇~~~實在年夜廳個班部少同mm個個皆幾好樣,貴價場係唔同d
房試埋黃後式,佢俾條紙底褲我換,回身一上床曾經施開中心玩我隻眼,駛唔駛咁狼,仲係咁降油浸羅油同玩線,便係唔玩棍,實係妙手,回身佢皆係好正統腳法去推,仲減左d唔知乜家烏烏天既家,玩到我半死,最初讚左句「好忍得wor」便宛場,不外推完實係恰似逆左d,實在咪即係攝生式,便算唔出家皆舒適曬,寫左80
進來年夜廳完整fullhouse,男女皆有,夜d黎皆實係唔得
返去換衣室又玩左一排先走,埋單 $290,有車去皇崗走人
不外我念問下列位
1)鬆足係唔係隻做鬆足,仲會做乜,房叫佢天按得唔得?
2)中式/泰式/日式有沒有家?日式噴鼻薰推得夠唔夠架?不外128便90分鐘、黃後便168 120分鐘恰似好唔多價
3)黃後係唔係100渾淨費包出架?駛唔駛帶cash ?
4)留宿會唔會俾人趕(閒日)

找食的麻雀粮 發表於 2023-4-3 02:12:16

多謝你分享

落木萧萧329 發表於 2023-6-4 00:08:44

幫幫頂頂!!

柳芽2017 發表於 2023-9-25 02:42:08

我是來刷分的,嘿嘿

雨荷424 發表於 2024-1-31 09:15:51

支持一下:lol

m12345666 發表於 2024-4-6 04:06:48

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 尋日終於去左拜見黃後