coiechan 發表於 2023-1-20 16:00:01

DL驗奶報告

DL驗奶陳述

我老猫從前逐日城市飲返杯2319, 聽啲專傢話,咁樣能夠保充鈣量,白叟傢飲多啲好喎,成果疑佢咪死曲囉,比啲咩鬼衫序青安攪到我個腎壞曬,明顯四十幾年前均勻逐日三Q,而傢衰到三旬日先至一Q。
諗諗吓以爲實係好唔扺,以是決議北上幫中國當局查驗一下啲牛奶,同埋本人要飲返夠本至得,聽啲師兄講,DL人流少,該當啲牛奶污染情度會少啲啩,以是果日咪偷偷天一條友踩上去囉。

海圖牧場
正午12面半抵達咗DL,係快餐店食咗個午飯,跟住走過劈面馬路,跳咗上架7號巴士,無幾耐便到咗呢間海圖,呢個塲啲按摩房實係好唔掂,睇咗8件,無一個符合我嘅品格要供,跟住部少話無貨路喎,咁咪馬上閃囉,拿拿林去下個牧場。

花完牧場
架巴士好沒有多去到年夜朗廣塲,睹到間花完,咪馬上叫巴士佬泊車,呢度啲按摩房算係及格,前後黎咗4件,局部係牛扒,咁個司理黎問我有咩要供,我咪話要年夜奶奶嘅乳牛囉,
佢聽完以後,恰似豁然開朗咁,立刻挨德律風講咗兩個號碼,我心諗古次有推測喇啩,
隔咗無耐聽到下跟鞋聲越止越遠,我個心便越跳越快,一翻開門,嘩!唔係年夜乳牛,係兩隻肥牛,仲要喺扒扒天果隻,跟住司理又話無貨,咁我睹止咗咁耐,咪叫佢帶我去沐足囉,面知佢挨咗個德律風以後,居然話比我知無房,唔係啩,我黎個鎮唔覺有客喎,算,咁唔好阻住我去一個牧塲。

苦圓牧場
背前止,過咗DL廣塲無耐,便黎到苦圓,曲上按摩部,啲房同海途果啲實係有得輝(一樣咁好),我心諗,呢個塲皆係齋睇居多,但係實估唔到黎咗8件,居然有三隻係年夜乳牛喎,咁咪係果三隻當中,揀咗隻最好樣嘅,佢一路報鐘,我己經開端幫佢消除束厄局促,解完個bra,一回身,一對黑滑肥好多汁嘅奶奶展示長遠, 我立即單龍出海鼎力一揸,噢,公然彈力充分,必定喺中國雜種一級乳牛,正念直身準備埋去試味,面知比佢蓋住咗加,佢話沖完涼先喎。
喺洗沐房無咩出格效勞,佢淨喺好認真咁幫我洗JJ同埋沖吓身,然後比條年夜毛巾我,叫我去床上等佢,佢沖完涼抺咗身便上黎做啲例牌家,手藝普壹般通算喺及格喇,等佢完成咗呢組劃定動以後,跟住便喺我最鐘意嘅自選行動,我同佢上高低下,左閣下左,前前後後,做完第一組簡樸熱身行動,跟住我天降去床邊,我呢個老夫梗喺同佢推吓車喇,推咗一陣,我天又禽返上床,古次同佢做返啲易度系數比力下嘅行動,呢個囡囡皆好協作,做咗無耐我便忍唔行好大方咁收咗幾億身傢比佢。等佢幫我渾淨完以後,我便恰似個BB咁伏喺佢身啜住個年夜奶奶沒有知沒有覺瞓著咗,不外無幾耐便聽到球證吹雞,我天好快咁洗沐著好衫,進來放底四張毛伯伯找返兩個年夜銀,走人。

典範沐足
呢個唔喺牧場,唔淮揸牛奶架,我黎呢度做咩?你知喇,白叟傢挨完年夜仗,梗要戚息吓至得,唔係好簡單玩完架,喺度按咗兩個鐘,免費76蚊。

梅貴牧場
呢個牧場啲按摩房硬件同花完咁高低(算及格),已黎DL之前,成日聽人講呢個場,以為會喺古次路程嘅主力,面知黎咗很多多少件,皆喺扒,果為工夫松迫,唔念miss咗8面鐘果班車,是旦揀咗件少扒中波嘅乳牛做半套囉,以為囡囡前提好啲,效勞會拆夠,面知實喺使人絕望,呢條囡仲成日r開年夜,最可笑喺佢幫我吹咗一鎮,居然幫我過膠,我以為佢準備同我沒有環保吹爆加,面知睹佢成小我私家喺咁禽降黎,便喺JJ臨門一刹那,比我叫停咗,我堅定唔同佢開年夜,成果腳挨完事。
最初著完衫要走個時,佢叫我比298佢,等佢進來幫我找數,我話本人進來比錢得喇,咁佢同我講佢喺念本人減多100當作齊套喎,我又獵奇怪問:「咩你天公司每個月要劃定齊套鐘數嗎?」佢話無劃定,不外咁樣會好睇啲。

robertchan : 好家,老先輩出陳述,圖文並茂。   
kkbbq:真正在太好喇 老西皆要減多10分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-11-10 18:27 編纂 ]

我爱霍启刚掖 發表於 2023-3-16 03:11:25

有競爭才有進步嘛

0Zombies0 發表於 2024-7-16 11:39:49

支持一下:lol
頁: [1]
查看完整版本: DL驗奶報告