coiechan 發表於 2023-1-20 16:00:01

金窗元報告

金窗元陳述

覓早同個伴侶上去!個老友話念去搵髮廊妹(有推拿個隻)先到上沙......唉!有....便算有我皆唔夠薑去!末於皆係返羅湖!於是我有個驚人提意搵間已去過喇!去到皆成面鐘!個價便係港式139!條女係咁!如是...好試下!先黎一個年過30..唔要再黎一個25身體皆有70!硬件皆ok!但係失事啦!我老友比件女老面話有莞式!我問幾錢.....399於是我又試!咩雞旦.果凍.奶.總知便熱既唔熱凍既唔凍!最仆街便係VIP無熱火.......唉!我老友條女便.........!最初便比錢走人.........369!(我老友小皆拆天先仄30)!
事收19-12早晨1-3面(最初走左去羅湖村髮廊..............!)

强绝商爸摇 發表於 2023-10-15 04:32:00

前排支持下

Gordon520 發表於 2024-2-16 10:50:30

LZ說的很不錯

饺子姑娘 發表於 2024-6-9 20:05:00

沙發!沙發!

紫愚灵 發表於 2024-7-9 12:07:49

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 金窗元報告