coiechan 發表於 2023-1-20 16:00:01

新手ca dragon island club report

新腳ca dragon island club report

做左好耐cd-com, 糸電腦節購瞭塊新腳寫板決議要出番個report

沈溺墮落賦閑雄師後得忙心機思去近D初次試下ca正足, target係 dragon island club, 貪佢遠車站

第一件好, 彈! 跟住黎件細細粒, 相頭ok, 便呢個啦

呢位小mm恰似已睹過漢子, 一黎便狂抽我火, 一陣又推底發心話"裡裏好痕" , 咁皆得

跟住降黎幾非常鐘, 互動工夫, 已夠鐘便被佢攪到漚黑泡

由於趕工夫返sz, 跟住便走瞭

第兩日無無聊聊, 又去遏, 房前睹到有一種58人仔王牌, 話下D, model咁下, 好, 試下先

糸走廊睹兩件止過, 嘩, 實糸有1米7 , 心諗冇死啦

等佐15分中, 去瞭件1米6皆冇嘅女女, 算啦, 大概service拆夠呢, 面知齊程整交換, 捱佐頭鈡, 換女女

又去一件 1米6皆冇嘅"王牌", 算啦睹佢有D笑臉, 頭鈡有講有笑, 減吾減鈡? 愈加啦

減鈡後開端按肚戰前線腺, 佢開端講過幾天吾做啦, 話吾鈡意摸雀 , 吾糸嘛, 減佐鈡先講

跟住降黎嘅工夫佢摸下雀, 又摸下第到, 又格我隻腳,, 好吾多夠中啦, 我攞張毛主席硫通一下, 面知佢叫我吾好"舞肉"佢

你老闆, 又趕工夫返sz交人, 谷住坐車, 實糸惡頂, 好彩上車坐糸個肥婆斷絕, 視佢兩眼乜慾念皆冇曬

下主要早D去試其他場

robertchan : 多開新腳處男陳述,唔做 CD-ROM,又專登用腳寫版出陳述咁有誠意,減你分。趁便幫你執下 d 字體,放巨細小。

[ 本帖最初由 robertchan 於 2008-12-20 08:48 編纂 ]

楚一帆 發表於 2023-12-8 16:07:51

路過,學習下

雅法海 發表於 2024-1-15 14:06:06

好好 學習了 確實不錯

清风哥 發表於 2024-6-29 15:17:59

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
頁: [1]
查看完整版本: 新手ca dragon island club report