coiechan 發表於 2023-1-20 15:50:01

福星路一早遊

禍星路一早遊

明天放假便一晨早飛上去剪番过头过年,本來谂住剪完去安老院或匯记止一轉,成果...
9時去到先去火火M记食过10元早歺,有个辣鸡扒包減杯咖啡,皆好抵喎
然後坐公车到禍华路降,止去禍X路.
点知剪开嗰间开10点,便惟有D後巷四圍鼠
止過有很多多少温x鄉皆已开,此中有间寫住"好容",门心有兩个姐姐招哂腳.
我见門心寫住推拿40双鈡,谂住試下便止瞭出來
內得百多呎,三间鬥室
个姐姐到房便幫我按, 个左20分钟到前裏,便係咁正在小Q挨號召,
佢問按双鈡啦, 咁便啦歸正咁早,跟住佢话挨非收啦, 我话好,
挨左一陣佢话吹爆啦,小费100, 好舒適喎, 我又话好, 咁佢帶上膠袋便吹瞭
我便高低遨遊, 吹左陣佢又問沒有如做丫,佢從前作美甲,好耐冇做瞭, 好念来
我又好瞭,踉住便咁靜鸡鸡做左
完過後又按, 过一陣佢摩到小Q又硬左, 话幫我挨出, 收嘅
咁又比佢ko瞭
佢又睇我表, 按到夠中才走,局部240.
我嘅安老院费冇哂

伊索谗言 發表於 2023-6-3 03:53:46

幫幫頂頂!!

孤客9116 發表於 2023-6-13 17:36:05

學習了,謝謝分享、、、

Creseda 發表於 2023-8-2 15:01:40

LZ說的很不錯

翻滚的小馒头 發表於 2023-8-22 22:49:10

支持一下:lol

xwuw13 發表於 2024-9-12 10:43:43

相儅不錯,感謝無私分享精神!
頁: [1]