coiechan 發表於 2023-1-20 15:50:01

馬交痳子街有相報告

馬交痳子街有相陳述

下班悶悶天,唸住走去出下水 不外呢排皆唔知去邊個場好,聽個FD講,從前痳子街個HJ場近來改左做ML場,咁咪試下去發明下新年夜陸! 好快咁一收箭標到去, 一上到去睹到有兩條女, 一個叫"小樂", 另一個叫"小鳳",一眼視埋去,兩隻皆係年夜乳牛,兩個囡囡單乳實係好巨型, 實係唔知面簡,最初搵左個個條女,叫"小樂",以後小弟便帶佢房換衫洗沐, 條女實係好效勞同好鬼仔細,一邊幫我洗沐同用對奶幫我BODY,搗到我沖松涼細佬皆起曬頭.....到房同佢傾下計本來先知佢係過珠海D桑拿場到做過, 佢先叫我趴係到,幫我齊身BODY,由頭奶到降足,好仔細,好舒適...以後幫我玩埋毒龍鑽,我問佢毒龍鑽支多多少, 佢話皆隻係支多幾十蚊, 姐係$220+30, 咁我固然肯啦...咁底玩...最主要佢既毒龍鑽工夫實係有推測, 唔係恰似有D新黎D女咁隨意鑽兩家, 佢好仔細咁用條利係咁鑽,係咁鑽.....仲沒有時係屎眼邊加下再鑽....呢種鑽法我從前隻係係過珠海D年夜場試過, 以是我信賴條女無講鬼話, 佢實係係D年夜場做過,工夫仲好到傢.....以後黎到冰水, 佢D吹功又係好鬼到傢....仔細...... 嘩......一句...爽......... 吹功實係一流, 仲會恰似D ***咁邊吹邊偷視你....吹時仲唔會趕工夫...食得夠深....吹到無幾耐我便頂唔逆......馬上彈起家...上馬.......果為再唔上馬我驚咁便俾佢吹爆.....跟住快馬減邊....條女D叫床聲實係好勁.... 我抽插無幾耐, 十億雄師咁便出曬黎......實在我皆好少會出陳述, 不外古次咁巖條女工夫又瞭得又仔細, 咁便例外出一篇切身經歷既賽後陳述, 仲付上囡囡幾張照片, 囡囡話唔上出鏡,以是無影到樣, 以是期望巴挨唔好插我, 我皆係分享下姐....

咁靚嘅玉照,要比 D 鼓舞嘅

[ 本帖最初由 peter99w 於 2008-11-28 20:45 編纂 ]

天八部饶gc 發表於 2023-8-14 18:17:52

相儅不錯,感謝無私分享精神!

mzbua44 發表於 2023-10-16 17:11:10

:lol不錯

乐态思 發表於 2024-3-14 03:40:08

相儅不錯,感謝無私分享精神!

人生如梦总人q 發表於 2024-6-27 14:28:40

不錯,支持下樓主

123457262 發表於 2024-8-9 15:22:41

好帖,來頂下
頁: [1]
查看完整版本: 馬交痳子街有相報告