coiechan 發表於 2023-1-20 15:45:03

第一次去大陸玩 - 港$報告

第一次去年夜陸玩 - 港$陳述

港$陳述上禮拜五上去, 果為厘幾日閑, 以是而傢先出陳述!

試左幾白的*!, 模樣幾好, 最松要係對車頭燈夠年夜.

1st part: 我無mug要供, 果為我皆唔係好受得力既人, 叫佢供供其其按下算, 不外佢敵手幾滑!

2nd part: 當佢一除bra, 嘩, 對波無花假, 該當有34-35, 先同我rpp, 不外實係幾供其(厘樣係我最沒有謙的), 然後波推, 幾舒適(從前已試過波推), 好快叫我回身, 用對波係咁意推幾下我小弟弟, 問佢可唔能夠用對波夾住弟弟黎出家, 佢話唔得, 有D失望, 不外佢厥後挨側身俾我攬同埋俾對波我玩, 我一路玩, 佢一路用腳劣我雀仔, 好快便搞掂, 仲同我抹坤淨, 走前仲留德律風俾我!

埋單198,

模樣: 8分(10分謙分)
身體: 9分
效勞: 6分

厘次係我第一次係年夜陸玩同陳述

kkbbq:處男陳述比啓利是仔你減8分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-12-15 19:15 編纂 ]

昀离936 發表於 2024-2-25 10:31:03

多謝你分享

肥皂沫沫盘 發表於 2024-5-2 06:12:37

前排支持下

白云追月素 發表於 2024-9-1 13:45:17

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 第一次去大陸玩 - 港$報告