coiechan 發表於 2023-1-20 15:45:03

除夕夜開大餐之旅

元旦夜開年夜餐之旅

元旦夜,三條躝,走去王月開年夜餐~

工夫7面令鐘,睹聽日係白色假期,為甯靜計 ,走去近d既禍田,到旅店,禁lift按4字,一出lift,聖誕女郎歡送你 ,一單好雨夾真你 ,俾埋櫃匙等住你 !沖完涼,出年夜廳坐,齊齊洗爪,食個洗爪妹既波餅後 ,阿肥司理帶我天房,引見3個代價我天玩:

$118 – dup + 挨出
$238 – 波推 + 挨出
$488 – 波推 + 冰水 + 開年夜 + 心爆(另收既) (即係total出兩次)

問肥司理3個代價既囡囡有冇唔同,佢話冇別離,能夠睇完辦驗明正身先揀餐! 拿拿聲call第一批美人黎,5個排開…嘩!成班 ,唔係呀化 !no way ! 司理第兩批唔該!噢… 古次有睇頭d,咸蟲甲揀左個李死死 , 第一工夫攬住佢吃緊攞房,我同淫蟲乙便話睇多一輪先~肥司理誨人不倦帶第三批美人黎, 我同淫蟲乙一眼便睇中個鐘厲提 ,面知唔夠淫蟲乙快,俾佢熱腳執左個熱煎堆,實係執輸止頭慘過敗傢 !別的4個皆唔係小弟杯茶 , 肥司理睹我眼神苦苦懇求,話再同我睇下有冇,回頭話有個巖巖降鐘,叫我昅下巖唔巖,好,睇下貨先…e !!!阿嬌 !!!係電視無睹一排,本來係度搵食!!!唔洗問,呢件掂哂!!!

到房,剥光豬,等哥哥睇睇先 !唔...不管樣貌,身體,肥廋下矮...統統同阿嬌比皆有過之而冇沒有及 !!!絕無誇大!!!不外仿佛好家唔能夠睇苦耐,視多兩眼,佢曾經問我做乜餐,話假如做機餐,而傢便要著返衫 !話係公司端方,唔美意思!哥哥面會掃你慶,馬上開波做年夜餐 !佢高興到成個彈起,仲攬住我 ,好嬌嗲苦講 :頭先個客飲到醒醺醺 ,又要做機餐,仲要chop唔起,好冇癮 ,假如你唔做齊套,我真唔采你!我問面解 ?佢話:松係啦~做完得你舒適...人天...冇得舒適!

嘩!比阿嬌更淫! 並且苦飢渴,唔開多數對唔住本人!lin頭冇阿嬌苦烏,啜左幾啖 ,再用腳一潑密毛,插靈犀一指 ,撩左幾下,曾經泉火曲標,彈到我掌心皆係 !high到佢忍皆忍唔住,將我收年夜鼠間接放進口中,成收終深喉 ,我皆戥佢牙煙,驚佢哽死 !面知佢居然裏沒有改容,仲恰似越食越好味 !連我對噹噹皆念吞埋!顛末一輪車輪戰後,跟住松係年夜鼠洞~洞心好窄 ,將我收年夜鼠夾到真一真, 年夜鼠係有限空間下惟有竭力對抗,搞到洞主嗌到聲嘶力竭 ,但年夜鼠最初皆係沒有敵,係洞內嘔哂黑泡…

年夜鼠出洞後, 洞主悉心顧問 ,同阿嬌調情一輪後, 阿嬌睹鼠鼠有番活力…馬上準備好架死,用王風雷既冰水七重天,再幫鼠鼠排毒 !...睇黎古次最滿意既係佢!齊程主動波,仲要係爭住果隻 !!!出左兩次後,覺察成小我私家馬上肉體哂,睇黎09年會有個好開端呢!

robertchan : 2009 年第一炮,恭喜師兄食飽飽!

[ 本帖最初由 robertchan 於 2009-1-1 21:41 編纂 ]

黑白皙,至坤淨,唔會有性病.

唰唰冷呵映 發表於 2023-3-27 15:35:00

寫的真的很不錯

见贤思齐380 發表於 2023-6-24 05:39:51

LZ說的很不錯

天下无敌522 發表於 2023-12-15 07:14:51

前排支持下

就放荡不羁就h 發表於 2024-3-15 20:44:03

幫你頂下哈!!

随心所欲480 發表於 2024-3-17 05:53:53

真是 收益 匪淺

执着等待等wc 發表於 2024-6-9 05:54:27

我是來刷分的,嘿嘿

李志敏 發表於 2024-8-23 03:12:16

我是來刷分的,嘿嘿

马宝清马宝清 發表於 4 天前

好好 學習了 確實不錯
頁: [1]
查看完整版本: 除夕夜開大餐之旅