coiechan 發表於 2023-1-20 15:45:03

$處男報告

$處男陳述

聽日要返工 假如上CA隻可走一場便如返降黎..完整唔化算
下班上黎搜刮一番最初得出NICE同$兩間最有人氣既場
很快, 小JACKY同年夜腦定見一致決議$之止

去,唔具體講D,呢度CHING仲生過我 覺得便係
一字記之曰:舊

以後出年夜廳..唔知係咪去很多CA,實係幾個月已去過SZ
覺得係: 細!

坐低觀察下抖下先 睹到左腳裏有臺電腦 有禍相 恰是街街既$ 技C玉照
坐坐下睹到LOCKER仔拎條條KEY出黎,
我睇睇我腳上...咦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 我條KEY沖完涼唔記得拎!
拿拿林跟LOCKER仔返去佢問我咩NUM吧 我冇睇唔記得
我指左3個LOCKER話那四周 佢視視NUMER MATCH到 便比返我
馬上醉左5雞比佢!! (又諗起假如係CA 效勞員呢個狀況該當會話 我沒有要的!).......中左CA毒 有怪莫怪
實係有驚冇險, 實在皆已定心 果唔知LOCKER仔係比返我之前有冇做腳足
不外有皆驚唔黎啦 惟有當冇事小弟要松食左餐好既先啦

以後上房我既戰略便係唔面鍾 免得中伏
果聽CHING講隨意挑個老NUMBER皆有欣喜(並唔係OSIM絕對也有優點果D)

以後上房部少冇有冇熟悉我話冇, 我叫佢引見D比我
佢講左2個老LUM話呢2個皆幾好

跟住叫左第1個去, 個樣紮眼, 但係 咦? 你心心有腫瘤咩 咁脹既? 快D留低睇我幫你做具體查抄!
睇實D....本來係年夜波年輕版湯形影

PART 1完, 囡囡巖巖脫我條褲降左小小酒係我PAT PAT度 面知!!!!
個警鍾響起 好Q高聲!! 跟住拿拿林著返褲 很多多少房既囡囡皆跑左出黎!   
而我便拿拿林著埋件衫拎起隨身物件先!!囡囡出左去話睇下咩事 我便係房裏準備著草先.....
跟住有個著老西既人係走廊度話出事 隻是查抄消防....實係9到軼曬....
唔係咁耐冇黎SZ,一黎便...一世賢明..............
跟住等左2,3MIN囡囡皆返去話冇事話唔知邊度整到個消防鍾 實係嚇X死
囡囡話佢皆好驚 跟住便持續我天既事瞭
囡囡成日睇電視 但效勞實係好好 唔怪得咁多人幫襯 攪到我好舒適仲出左2次

跟住閃人,CHECK下銀包...齊冇喪失..

固然有驚無險, 但呢度隨左囡囡抵讚以外 LOCKER仔實係好抵讚!!!!!!
咁皆冇做腳足仲專登拎出黎比我 我去仲好慎重對一對我個NUMBER先比返我

呢個狀況係噴鼻港皆能夠曾經D $$唔睹曬
估唔到年夜陸仲有呢D出污泥而沒有染既人!!

呢個場一定再去!

走左以後.......係第D處所睹很多多少CHING鍾意快餐 本人便睇皆已睇過
工夫又好沒有多, 便走左去標的目的村..
村皆已便睹到成年夜架KO CAR係村內駛出黎........唔理,齋睇無功掛
左此中一條巷仔 睹到前而裏2條友同D G婆恰似打鬥咁.....好彩平常有念書,假如唔係能夠會嚇親
我便從旁而過 但係皆比DG婆扯到件衫便第1工夫FING返開先......跟住一路止一路左閃左躲, 再O及中囡囡
好彩巖巖湯形影幫我降曬水 而傢既意志幾乎完整掌握小JACKY 黎既目標隻做欣賞 茶餘飯後咁
跟住一番勤奮 末能齊身而退 呢個便係傳道中既18銅人實係睹識瞭...

robertchan : 撐持深圳陳述

[ 本帖最初由 robertchan 於 2008-12-14 01:04 編纂 ]

123457287 發表於 2023-4-30 19:45:53

看帖廻帖是美德!:lol

陆子525630 發表於 2024-1-5 05:47:42

寫的真的很不錯

缥缈的绽放山 發表於 2024-1-16 09:07:47

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: $處男報告