coiechan 發表於 2023-1-20 15:45:03

港$ 包膠

港$ 包膠

前幾日上左去..古次locker仔效勞好返0的, 能夠果為得一, 兩個客, 最少唔使本人攞衫換....

*( 同 @) 之間揀一個, 揀左*(, 樣ok, 吸腳波, 有彈性, 唔年夜但好揸腳, 頭part按得幾舒適, 但假如受力既人會以爲唔夠力, 我便巖巖好... 攞油返黎以後, 上身實空, 下身T BACK...(我唔知佢之前係咪皆係苦, 出留神到)...

推油, 腳勢, 各圓裏皆ok, 高低出格腳, 但不克不及深化...面到即行... 出時唔會車輪腳, 快快趣挨出黎, 時快時緩掌握節拍, 等你玩耐0的, 呢面抵讚....!

總括而行, 皆唔錯, 有德律風, 要既便pm我啦....實人比相紮眼, 但個胸便出張相睇降苦年夜....

ps: 補返之前, 試過#), 樣靚, 效勞皆好, 惋惜出波.....

[ 本帖最初由 暗烏騎士 於 2008-11-23 18:43 編纂 ]

淡然一笑wwc 發表於 2023-1-24 01:37:45

真是 收益 匪淺

简0 發表於 2023-7-29 21:11:42

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

我爱霍启刚掖 發表於 2023-10-25 02:36:50

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: 港$ 包膠