coiechan 發表於 2023-1-20 15:45:03

安老院之有好有唔好

安老院之有好有唔好

睇完咸鷹兄既包膠, 卒之破戒又去咗一趟

2面去到, 靜過鬼呀, 無乜人, 技師就職揀囉
叫個部少推介下, 實在小弟以爲呢位部少好過哂齊場啦
睇咗幾個, 實係嚇能死你既皆有, 卒之要咗一個紮眼啲既

小弟實在好鬼攰, 以是要鼎力啲既先掂, 囡囡力火一般但啲穴位皆有8成準, 叫做按完皆鬆一鬆
氣候咁凍實在無乜心話出下水, 不外又睹囡囡念幫吓腳咁款惟有逆水推啦
凍凍天便梗係要搵啲天既家揸住啦, 但坤推便實係唔多有feel, 供供其其攪掂算囉
最初留低張毛伯伯俾佢便返歸囉

去完便開端懊悔啦, 面解唔去hk$呢

[ 本帖最初由 sttai76 於 2009-1-13 10:38 編纂 ]

南黑天家 發表於 2023-3-8 18:50:38

路過,支持一下啦

yfyffuuy 發表於 2023-10-26 03:19:19

有競爭才有進步嘛

圣道 發表於 2024-8-9 13:08:01

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 安老院之有好有唔好