coiechan 發表於 2023-1-20 15:45:03

重遇仙全 ^ *

重逢仙齊 ^ *

聼講^*從城下返黎,昔日六面閣下上到主場仙X桑拿, locker仔號召好,到戚息室,司理好熱忱, 同司理要^*號,司理話68返夜班,不外能夠CALL佢返,等左大要15分鐘末於睹到伊人,苦耐無睹皮膚黑左,頭髮從頭染過比從前愈加靚,即刻房,佢先攬住話好耐無睹,好掛住我喔。一路dup一路傾,又伺機摸下佢年夜脾好黑好滑,推拿足一粒鐘,腳法好好。以後拿油推patpat,推得夠爽,腳指用得幾好, 攪到我鳩皆硬埋!推完回身到前裏啦! jj 一柱擎天對往正佢小mm,,佢幫我挨飛機, 我又笑下佢, 佢裏皆白曬。我便伺機起家攬住佢,佢又好熱忱咁攬住我,以後將佢個bra係前裏推低d, 挨出對單乳, 馬上吮下先,我睹到佢好high,單目松閉, 低聲伸吟。一裏咀佢, 一腳便背小妺妺進收,佢氣若柔絲咁話吾好我梗係吾會停腳啦! 我話我隻會係裏面摸下, 無阻擋。 本來佢曾經好幹,一腳持續係門心彷徨, 一腳摸乳 ,隻腳一時唔當心左mm個心,無對抗喔, 過左一陣,隻腳指越黎越,佢mm便越黎越幹, 我皆好high,佢同一工夫左腳幫你挨左腳幫你玩荔枝,末於係佢既高聲伸吟之下一洩如註。仲有d射左係佢造服度, 以後佢幫我渾淨。仲有d工夫,我天攬下,傾下計。138 (單鍾/90分鐘) + 10 (tips) 俾locker仔 = 共148。抵玩*

[ 本帖最初由 tang 於 2009-1-9 00:26 編纂 ]

robertchan : 幫你改埋主題個號碼。

[ 本帖最初由 robertchan 於 2009-1-9 18:16 編纂 ]

飘渺九月 發表於 2024-6-18 01:53:08

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

陆子525630 發表於 2024-9-9 18:11:44

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 重遇仙全 ^ *