coiechan 發表於 2023-1-20 15:45:03

1月10日- 天寒地凍走一轉 – 淡水鴨仔會無相包膠

1月10日- 天天凍走一轉 – 濃火鴨仔會無相包膠

晨早, 天文臺話得8度,實係有d躊躇上唔上去好,不外實係好耐無尚已往,有c hing又引見過呢間場,以是下午便趁下班後上去走一轉。

呢個場曾經係我第三個濃火場,實在唔識去,不外自從前次試過坐營運摩托以後,古次便照版煮碗,正在花街降車後,即上摩托,去呢d車,能夠好快車你去到目標天,不外係唔守交通劃定規矩的,以是實在幾傷害,去邊度皆係一律5蚊人仔,古次去目標天便以爲幾近,止路的話是會止到足斷的,坐瞭約非常鐘便到,不外呢非常鐘皆幾易捱,果為吹埋黎d 風實係好熱。

去到,本來呢間唔係旅店,係叫俱樂部,一到去,有人號召,叫上七樓(最頂層)。

到房,實在皆幾骨行,但係配套,不敷,衛生間出有火床,隻有恰似粥店的蒸汽機,睇降隻比粥店誰人衛生間年夜七成only,有面絕望…..

部少無幾耐帶瞭三位公主上去,呀…唔記得講,那裡是$300 齊包的,本先以為有空姐服睇,能夠氣候太熱瞭,隻是一套看到小小北半球的早拆,她們借配上一條許多毛的披肩,害我好面看沒有到那主要部位呢~~~最初,隻有效肉眼不雅察,選瞭一位去自廣東的mm。果為佢幾紮眼同有波路。

以後去侍浴,由於客不雅情況影響,實的隻是侍浴,也有面絕望,不外也暗自高興選的小公主波波皆幾挺,做波推的時分皆選幾好。

待完浴後做效勞,不外沒有得,不外獨龍鑽時睹到佢挨茅波,恰似hk$咁用一粒果凍去鑽,不外算啦,我係逆德人….

跟住佢問我可唔可戴套吹,話喉嚨有面痛,算…由得佢,佢皆吹得好降力,不外本人以爲有套的話,隔左一重,冇咁好灰,吹完便上馬,,男上女下,以後狗仔式,不外好快便…

以後傾下計,佢話係19歲,去瞭三個月,話呢度噴鼻港人次要是正午才到(恰似我咁), 同埋禮拜6、日會好旺,很多多少城市過埋夜,間俱樂部有兩幢,很多多少房,佢要返正午12面,放凌朝2面……. 夜早很多多少人挨完麻雀便已往玩……

沒有一會便下鐘瞭,拆回摩托到花街,便支到黑蘆薈公主短疑:道她剛被摩托摔瞭,傷瞭年夜腿,沒有會再做那止瞭,我心裡非常傷感,惋惜已上瞭車,不克不及下車去看她瞭…

robertchan : 很好的 ds 陳述,沒有讓 ca 陳述專好。

[ 本帖最初由 robertchan 於 2009-1-12 22:42 編纂 ]

123456825 發表於 2023-7-2 15:34:02

前排支持下分享

肥牛于田揖 發表於 2023-12-8 01:03:29

我是來刷分的,嘿嘿

123457080 發表於 2024-1-9 12:47:32

相儅不錯,感謝無私分享精神!

伊索谗言 發表於 2024-8-30 04:19:53

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: 1月10日- 天寒地凍走一轉 – 淡水鴨仔會無相包膠