coiechan 發表於 2023-1-20 15:45:03

撲星Day獨自去偷歡之...水圍篇

撲星Day單獨去偷悲之...火圍篇

小弟第一次出包膠...請各ching多多撐持...

先悄悄引見下本人...小弟骨齡隻有兩年幾...
但有個怪辟...便係返到年夜陸...唔鍾意拆的士(果為試過支倒假20蚊人仔)同巴士(唔識路+怕俾人老笠)...隻會拆天鐵偕行路...以是皆係活潑於火圍一帶...
我睇過很多多少網友既包膠皆鍾意去CP, CA等處所...但我懶得止咁近...並且火圍...掌握工夫便利D呢
覓早原來約好左伴侶仔A北上救國...仲攪到我推左伴侶仔B加...面知...伴侶仔A放我飛機... 我又唔美意搵返伴侶仔B喎...以是一小我私家北上單刀赴會
事前準備...
港幣...大批(夠購煙, 乘車同以備沒有時之需)
提款卡...已甯靜天放正在傢中
最主要既...固然係囡囡最鍾意既...唔同顏色既毛伯伯...一小推

好...背火圍動身~~~
過左閉大要九面鬆D...先醫下肚先...止去左皇崗村內裏間茶餐廳(王減6倒四周)叫左個炒飯+例湯(收)+可樂...衰惠17蚊人仔...抵
食完家...曾經十面鬆D...馬上乍乍林返主場"冬慌洪"

一去到...兩話沒有道去左高朋房...硬件...尚可承受...及格吧...但唔好咁年夜希冀
回頭部少黎到...睹到我便同我講: "咦?! 你的XXX號出正在(冇做)喇...要沒有要我引見一個好的技師給你?"
我馬上話: "挑...咪又係輪牌仔碰腳神...唉...是但啦..."
部少: "方才有個去瞭幾天的YYY號跟你的XXX號好沒有多...皆是矮矮的...並且效勞沒有錯的...要沒有要嘗嘗看?" (對沒有起...號碼恕沒有供給...請睹諒~)
我: "出閉係...返正上一次你們部少引見瞭一個"朗拿甸仆"給我...我該當感激你們幫我省瞭幾百塊才對!"
(冇睇錯...實係朗拿甸仆...係一個黃皮膚...少頭髮...有波既朗拿甸仆...個球王果次仲念叫我開年夜...拯救 )
部少: "呢一次沒有會騙你...那個效勞實的沒有錯...我看你經常去才引見給你"
我: "實的嗎? 那便嘗嘗看吧..." (固然我心諗...冇所謂...假如再彈個球王比我便古晨去食個快仔算數...)
部少: "OK...但她十一面才上班...你先看球賽...沖個涼...她一上班便叫她過去..."
如事者...到十一面...佢拍門..."你好, 技師"
一開門....咦?! 樣OK喎...身型矮矮...至於波便OK啦...我要供好簡樸...唔要假波同"The"波即可...開端不雅感唔錯~XD 部少公然冇面我
Part 1...同正骨好唔多...唯一唔同既便係身材打仗比正骨多~XD
Part 2...一齊洗沐...可任搜身...搜到mm時交足戲...唔錯~ 有火中簫...玩完一輪...出到去...再響床上缱绻一輪...能夠小弟定力唔夠...比佢吹爆左 (不外冇心爆...有D懊悔... )
跟住佢同我去所收拾整頓一下...然後再黎過...小弟弟古次算唔話得...唔夠5分鐘已再進做戰形態...跟住埋牙...OK窄喎...末於交運...
能夠小弟弟方才收炮冇耐...需求D工夫去製制彈藥...能夠換很多多少姿式...臨尾以我最Like既姿式式完成...齊程佢皆好投...唔錯唔錯

臨尾佢問我德律風...不外我冇比...正所謂...留粗沒有包涵

埋單: 138(租金)+300(小費)+17(食家)=455人仔

[ 本帖最初由 Kokomi 於 2008-12-27 17:55 編纂 ]

C丶sunshine 發表於 2023-8-24 09:54:00

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

諾篱hy 發表於 2023-12-31 21:02:21

沙發!沙發!

肥牛于田揖 發表於 2024-3-12 03:08:45

我是來刷分的,嘿嘿

我要去2018 發表於 2024-5-9 02:52:28

過來看看的

寒郁轩良 發表於 2024-5-15 05:17:08

沙發!沙發!

形腿望舞 發表於 2024-9-9 06:32:18

難得一見的好帖
頁: [1]