coiechan 發表於 2023-1-20 15:45:03

景軒酒店SN

景軒旅店SN

過完年先有假,睹有劣惠券dl,港式128慳20蚊,已去試吓囉!
到步換衫洗沐,locker無幫走開做其他家

司理帶兩嗰泥
選瞭鹿號,肥肥天,做港式算啦!

BG: 你做什麼式?開年夜好嗎?
O仔:第一次碰頭,試吓港式先啦!
BG:128隻用腳,沒有如188好玩面有腿推
(128可用劣惠券,188吾用得,心念過年,年夜傢高興啫,算!)
O仔:好啦!

BG: 那我拿油

(5分鐘後返來)

推瞭兩吓便話推pp(又係咁而推兩&#21523
叫回身,用足挨瞭幾下
用腳(好摩挨o個隻)
齊程隔衫挨牛,咁又吾得,咁又吾得
叫佢緩D,立場好好話乜話物
挨完洗腳

(5分鐘後返來)

推兩吓身(實係兩吓!!!)
話你可吾能夠訓陣,我食反先

XYZ!#$%^(^呢d乜Q效勞呀!      

走人!連locker10皮皆慳番(橫惦皆係本人換衫)

呢D咁o既場實係要公諸於世,期望各爸挨當心!

咁o既立場便算開多數係草草瞭事o個隻

正XYZ!#$%^xy場   

[ 本帖最初由 O仔 於 2009-1-31 03:59 編纂 ]

狂风974 發表於 2023-7-18 22:08:09

好帖,來頂下

匣中剑他娘官 發表於 2024-3-31 21:20:41

幫幫頂頂!!

我是的十八簿 發表於 2024-4-9 01:26:45

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 景軒酒店SN