coiechan 發表於 2023-1-20 15:40:30

春瘋乘 魚落杭無 好壞參半,貴價報告

秋瘋乘 魚降杭無 黑白各半,貴價陳述

個FRIEND一曲要去呢個場,但知年夜場食機餐,好極有限.呢個原理,以是一曲無采佢
上周5又同佢去深圳食飯,經吾起佢苦苦懇求,便同佢去一次,成果...哎

例牌家吾講,個洗沐房空間實係好年夜 ,但係個天便好洗,好易PK
戚息室一般年夜場格式,新拆建,幾好,司理SELL"杭無式"主要係"杭無相飛"話268好抵
我話單拳易敵四腳,吾洗啦,"杭無式"便OK

房,女女到,無乜出格,果為無乜希冀,以是無彈,連乜號碼皆無問

PART1,最抵讚,正骨腳藝,齊程同正骨一樣,心諗,無家食便當作個"老正"囉
按頭好出格,女女坐床頭,枕頭放年夜俾,訓係佢到黎按,恰似D情侶係公園個D姿式,又幾好
一曲無任何撩撥行動曲到PART1拆檔,不外便實係好降力,亦好仔細同有規矩
PART2,哇,懷舊到呢,D老家骨粗便會知,噴鼻港十幾20年前,床尾機STYLE,令我恰似返左舊時,從前HK骨場吾會有"開年夜",隻係中式減收起機,D女女局部係少林出黎,玩擋格最強,摸到年夜俾係妙手,掂到個BALL正情傍邊左年夜獎,佢天會坐係你年夜俾中心做家,等你掂皆掂吾到佢,但係R PET PET工夫一流,仲識得"油浸禾花雀"同"斧底R袋"呢D秘技,吾係親目擊,一定以為係HK個D白叟C9場到加
床尾機叫價150...哇等於掠奪,沒有個女女腳骨好,立場有好,原來諗住齋骨皆簽50比佢,減上D懷舊秘技,算啦,150...比佢囉
果為無得互動,好耐皆吾出,好吾多夠鐘先出到,齊程遮諱飾掩,個窗鬼敢年夜,條女仲唔知係邊到張棉被出黎,恰似做賊咁...頂

成果2小我私家,人仔670降樓,實係貴,不外女女立場好,腳骨好,總算有慰藉,不外皆係個句,無下次囉

123457010 發表於 2023-3-3 23:00:28

支持一下:lol

15155324777 發表於 2023-9-1 15:13:50

學習了,不錯,講的太有道理了

XY890 發表於 2023-9-13 08:17:20

路過,學習下

veronica六 發表於 2023-10-15 19:35:54

小手一抖,積分到手!

123456811 發表於 2023-11-22 09:58:28

難得一見的好帖

凡尘莲花1 發表於 2023-12-24 21:39:42

謝謝樓主,共同發展

JDLMDJIA 發表於 2024-5-7 02:38:31

支持一下:lol
頁: [1]
查看完整版本: 春瘋乘 魚落杭無 好壞參半,貴價報告