coiechan 發表於 2023-1-20 15:40:30

王後~不愉快經歷-不吐不快

王後~沒有高興經歷-沒有吐沒有快

由於腰酸背痛易奈,廿九日早下班後決議同GF上王後, 亦由於一心處理背痛, 以是心無邪念!
上到去沖個涼曾經凌朝三面瞭! 須然無邪念皆很情不自禁叫左做鬆腿! BG用力按腿時能夠從v發睹到內涵好 但我初末太乏便昏睡已往!
做完年夜堂項目一心能夠上房, 我心念主攻條腰, 便問侍應一中式一泰式能夠同房嗎! 佢話要支泰式代價, o苦我固然唔洩比佢啦! 便照面泰式, 面知仕應話房間已謙, 問佢幾時有又唔知 ! 我天惟有邊睡邊等... 到六面吵醉我倆, 但實係好辛勞, 果最睡時比人搞醉, 上到房平常我真see下BG表面, 古次我實係唔老like到變態, 視一眼皆興事, 一於少理, 恰似一塊豬肉撻o係度, 叫佢按腰, 由於太乏以是我又睡著, 但模糊知佢按標準泰式, 完整無幫我多按腰便出工
以後我天又被人員搞醉, 話仲有很多多少人等松房要我天去就寢區! 你話死已!!!
以後訓得果四個鐘, 到十兩面班人員又話齊場要搞衛死趕曬壹切客分開就寢區!心念到年夜堂皆能夠坐下回魂! 面知連年夜堂皆要趕最初隻好去餐廳坐, 一心叫杯咖啡又話要等廿分鐘!
你天仄下原理o苦o既經歷叫我仲面會幫襯呢個場!!!隻係閒日深夜去, 年夜堂隻不外得三分一客, 仲無任何劣惠皆吃不用!

王胜军 發表於 2023-6-23 19:51:35

多謝你分享

123457033 發表於 2023-7-10 04:10:44

LZ說的很不錯

dxf17 發表於 2023-11-4 12:20:48

幫你頂下哈!!

遨瀚 發表於 2024-4-13 02:12:11

好好 學習了 確實不錯

贰十岁装成熟装s 發表於 昨天 02:28

難得一見的好帖
頁: [1]
查看完整版本: 王後~不愉快經歷-不吐不快