coiechan 發表於 2023-1-20 15:40:30

按皇後式,谷到一肚火

按皇後式,谷到一肚水

前日原來念去CA玩沐, 臨上車時有位益友搵我去火圍按摸, 重話念試皇傢鹿島, 頂, 我皆吾知係邊, 剩係知係玩莞式桑拿, 價$皆吾仄, 最年夜獲係桑拿街皆無咩人提過, 便無喟搏喇, 最初1面到去附近期好heat的皇後做皇後式, 真止捉鼠敢死隊. 個場吾係很多多少人, 有d師兄話d沐囡囡芳華心愛, 睇降實係好一般, 個個皆細細粒, 不外吾係好掂…..
皆係去做皇後式先, 技C得幾個, 揀左個易記便算, 個女女皆幾好樣, 肥身體, 流利廣東話, 佢話剛轉去做皇後式, 果為死意好,吾通實係有家玩, 不外間房有個年夜窗, 咁終究能夠面捉鼠呢

頭 part 推背實係好舒適, 攪到我訓左教, 忽然會陽穴被蘭花拂穴腳狙擊, 一股丹田的衝勁背下身進收, 萬馬齊喑, 勢不可當, 肉體為之一振, 此時, 女女發揮滿身解數: 渣, 鍊, 初, 篤, 卒, 捉鼠五絕, 下下到位,實係無得頂, 好吾多玩左廿分鐘, 以為戲肉上演, 面知整左個熱石按摩先, 到回身後, , 捉鼠五絕又重現, 水箭曾經準備降空,會係床好機定係能夠用我的絕教渣波龍爪腳同佢商討, 面知…….. 本來係咩皆無, 係實正的前烈線按摸, 吾係雀仔按摸, 凸, 面解會係咁……而我個益友的遭受皆係一樣,最初谷住一肚水返歸瞭. 咩吾係主動波有家玩嗎能夠要問下d師兄要番個皇後錦囊呀

分裂的硬盘悔 發表於 2023-2-9 03:24:05

LZ說的很不錯

wangliqxm 發表於 2023-4-9 22:05:13

看帖廻帖是美德!:lol

123457281 發表於 2023-5-20 21:07:05

看帖廻帖是美德!:lol

云端午节 發表於 2023-8-10 21:18:14

沙發!沙發!

此人正在学习 發表於 2023-12-10 07:52:12

學習了,謝謝分享、、、

们至熟两创 發表於 2023-12-23 08:23:11

前排支持下

戏做顿 發表於 2024-3-7 20:29:14

路過,支持一下啦
頁: [1]
查看完整版本: 按皇後式,谷到一肚火