coiechan 發表於 2023-1-20 15:40:30

正骨變貴機餐

正骨變貴機餐

昨日放假,念去試網友保舉的皇溞假期中式88元單鐘推行餐. 正在太子購瞭$50去回車票動身. 上午11面後抵達皇崗皇溞假期櫃臺, 面知無人, 本來辦公工夫1200開端. 於是止去橋底念拆廠車去其他骨場, 等好耐無車亦無Sales做采購, 谷氣, 本人止去搵骨場. 途中睹到RED鼠林告白中式單鐘68收一年夜堂. 由於已去過(唔知好唔好), 持續止, 再會到兩三間場, 包羅港島假期及皇日(能夠記錯), 覺察門裏一般, 於是止回RED鼠林做中式. 情況唔錯(中下價場比力), 浴室有門(privacy覺得).
沖完涼, 效勞員話中式技師上曬鐘並鼎力引見138元前線腺保健, 話好舒適及房又年夜D, 決議一試, 面知房間細又有年夜玻璃窗. 稍後技師到, 30岁樓下,
身體廋小但模樣OK及波路唔錯. 起鐘, 按得幾好, 中段開端R PAT, 袋袋及小兄弟. 由於早兩日已出偏激,並且技師工衣是少褲(摸西唔便利), 以是叫佢唔好治攪. 技師話很多多少客皆係咁, 摸吓唔挨出但小費照比. 我無稔住出水, 以是一路皆無抽火. 其間佢故意偶然天請食波餅. 最初佢話仲有10分鐘並開端幇我按腳, 佢坐正在床大將我腳掌放正在西餅上裏去按我腳臂, 念疑年夜部分CHING城市隨手摸吓件餅, 我皆無破例. 夠鐘, 佢要供我比現金人仔100不必簽小費. 我問面解比100, 佢話固然無挨出但有摸佢(吓咁皆算). 初初我回絕, 但佢我見猶憐咁話前線腺技師靠小費,果提成得8元又要每個月比幾百公司. 睹佢講到咁慘, 而之前比佢嘅波餅及西餅食到小兄弟硬硬天, 決議減鐘再戰, 降油起機我便伸左腳衫揸波左腳隔褲摸西(唔準除BRA). 惋惜技師下速駕駛, 我曾屢次避免, 但佢單腳速率依舊.末於好快被KO. 過後炸佢形話挨得太快, 佢話我摸得佢太舒適以是掌握唔到 (吊! 治UP). 不外算啦, 漢子老九無謂計算. 比人仔一百佢再簽20小費. 出年夜堂睹赴任沒有多謙坐, 很多多少C9按足). 正在餐廳叫碟抄麵(價單18元), 效勞員話按單鐘減10元能夠食午飯, 味講唔錯. 食完無做年夜堂去洗沐, LOCKER仔號召OK啦, 比瞭5元TIPS.

埋單138+60(減鐘) +20+18抄麵 = 236(本來10元午飯衹係由1200-1400時), 再減之前比瞭100人仔技師 TOTAL = 336, 貴機餐.

刘金栋 發表於 2023-8-9 03:29:04

前排支持下

空城乱人心乱 發表於 2023-8-28 23:29:53

我是來刷分的,嘿嘿

123457321 發表於 2023-10-23 10:30:21

我搶、我搶、我搶沙發~

淡然一笑wwl 發表於 2024-2-16 12:45:49

前排支持下分享

123457150 發表於 2024-8-23 00:32:50

寫的真的很不錯

极品小处男处v 發表於 2024-8-27 08:57:44

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 正骨變貴機餐