coiechan 發表於 2023-1-20 15:40:30

皇室x期

皇室x期

本小平易近於皇崗發明有合扣劣惠, 以是不由得做去一試.
公然沒有是騙的,根本中港泰不消減$

我一試瞭推油, 惋惜由於是正場閉係, 齊程無喜但有驚

三鼓一面, 正正在推油時忽然開瞭走鬼燈(皇室居然皆有!)
隨著有人鼎力打門, 嚇到我彈起, 囡囡居然道出事.
最可笑是, 我唔開門, 出頭具名又唔開wo
過瞭5分鐘 我鬥膽天走進來問司理什麼事
司理道查消防wo
跟住便睹到成隊 KO 走去走去!
我皆唔知係咪查消防

顛末此次嚇死我之旅各後, 現期望 各ching 給我神機妙算
等我可晉級到少安那沒有嚇之天看看

陳述終了

[ 本帖最初由 bonego 於 2009-2-11 02:39 編纂 ]

123457033 發表於 2023-3-2 18:03:59

學習了,不錯,講的太有道理了

孤客9116 發表於 2023-6-15 16:25:01

LZ真是人才

屎壳郎秧 發表於 2023-10-23 09:50:53

學習了,謝謝分享、、、

康乃馨老太 發表於 2024-1-24 04:43:51

幫你頂下哈!!

123456911 發表於 2024-7-22 14:02:09

路過,學習下

心醉的斜阳呈 發表於 2024-8-26 23:54:24

支持一下:lol
頁: [1]
查看完整版本: 皇室x期