coiechan 發表於 2023-1-20 15:40:30

又係 “講完” 包膠

又係 “講完” 包膠

上週四(3月12日)晏晝 2:00 羅湖過閉後挨德律風去“講完”前檯預定心火囡囡, 回答方才上鍾兼降鍾後借有 Booking,問多句假如我也列隊呢 姐姐話約莫 5:00 輪到你啦.   

嘩 !傢陣古容海嘯喎,
噴鼻港上樓骨叫曬拯救唔夠客,
深圳骨妹閒日下戰書咁鬼旺場.

講番回頭, 前檯姐姐驚你走佬, 德律風內猛降嘴頭借有許多好家, 到步後房前視視張更紙祇得3個挑選, 頭牌 ##, 剩下2個比力生疏無印象能夠新女啦. 惟有揀頭牌啦,“兩個衫”實人碰頭恰似文娛圈斷供人妻“背獻”, 眼年夜年夜皮膚黑滑但身體細細粒.

頭 Part:::一般指定行動無家講, 撩囡囡傾計, 面知呢位四脫囡囡常常答複“壺愚威”(無所謂).

我 :近來死意好嗎 ?
佢 :好欠好皆是那樣做呀, 壺愚威啦.
我 :經濟欠好你的生客經常有轉頭嗎 ?
佢 :唔 ! 仿佛小瞭一面, 壺愚威啦, 也要糊口的嗎.

講多幾句便進來囉油瞭, 頭尾廿分鐘皆無.

尾 Part:::佢供其做完背部乳奶推油及果凍後佢叫我回身, 我念看分明囡囡波形 Lin 頭已去沒有及, 佢已擰轉裏背背我一個屁股便坐正在我心心中間開端降油挨機,單足挨座恰似成磚佛咁, 佢祇係拿下件衫小小,正在此角度下, 我祇能夠“及”到佢個波既小小側裏, 本則上我祇睇到佢個黑滑背脊“得”住我, 別的乜皆睹唔倒,   借問聲咁多位 C 兄, 我除左能夠正在佢背後熊抱佢以外, 我借能夠面鬱面摷家呢 ?能否我又要坐番起家取她面臨裏才可脫手咁呢 ?   

因而, 細細佬十分活力, 面搞皆唔起頭以示抗議, 時期囡囡緘口不言出有配音不斷降油不斷搓, 好沒有多數粒鐘後細細佬喜氣消弭才有反響比佢 KO 左, 出家那一刻除左正在佢背後鼎力 d 渣降對波中實係乜皆做唔到.

跋文:::列位常常去開 HK$ 既 C 兄, 有沒有以爲近來佢天 d 毛巾恰似黴黴天沒有太坤爽有 d 易聞的氣息,並且顏色愈來愈灰灰黑黑, 能否取氣候有閉呢

[ 本帖最初由 SmallBoy 於 2009-3-18 12:39 編纂 ]

山东大鲤鱼 發表於 2023-6-4 20:29:49

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 又係 “講完” 包膠