coiechan 發表於 2023-1-20 15:40:30

黑仔桃X島之行、新書城走光老中嫩、過關KO搜袋嚇能死!

烏仔桃X島之止、新書鄉走光老中老、過閉KO搜袋嚇能死!

小弟前次出post係好耐之前嘅事,傍邊來由免問。昔日忽然有興趣出下post,沒有喜勿插。
昨早經降馬洲過閉後,念拆天鐵但唔知果咩網路改建無得拆。止去火圍嘢購碟,再坐的士去背西,空中火淨河飛怕能咗佢 。最初去咗桃X島,面邊個唔講省事俾人話賣告白,不外此埸女女中形大都啱我口味,惋惜要YMB$268而效勞又唔放又實係唔值。小弟甚細姨期5、六北上,果唔念同人逼,此次便果為咁高興事後俾部少趕去廳瞓,話唔夠房留宿要瞓廳 。到廳後公司德律風成九日嚮,左邊年夜陸佬傾計九up,右邊噴鼻港brother挨鼻鼾,瞓條能咩 。

目光光9面走人,去少年宮書鄉做文明人。書鄉簡約,整潔。揾到心頭好(書)。時期屢次睹有媽咪級人妻、中女、小mm等著裙坐天下、石走光露底喺度挨書釘 ,呢樣嘢啲港女便要教吓啦,成九日扮下竇、扮上菜!教吓人天天然啲,疑吓身旁嘅人,唔美意為本人好能靚、成日意為個個念媾您!

下戰書經降馬洲過閉回港,俾年夜陸同道要供搜袋,心諗咁多年皆已試過袋內有十九幾隻D9被同道搜,從前聽聞一隻獎一萬,呢次仆街 !皆唔知面解昔日啲同道咁勤力嘅?!目擊位同道攞袋D9出嚟絕隻數,嚇到我九縮最少一個月唔使揾女 !面知位同道數完放翻袋叫我走,咩事皆無,唔通佢從我眼中睇到我同佢一樣係愛國嘅兄弟而唔同我跟跟計算?" /> 年夜步攬事後意為今後一帆風逆,到噴鼻港關隘又俾人截住,話測到我過甚好白,要測我體溫,我話我之前飲咗酒(實嘅,正在少年宮時),測溫後無事又叫我走。但從前飲咗酒過閉我又已試過咁嘅?固然安然回港,但此程總係以爲頂住頂住..........

[ 本帖最初由 desert_cat 於 2010-5-8 17:48 編纂 ]

特朗普大爷 發表於 2023-2-23 05:10:56

支持一下:lol

尹泽汐猩 發表於 2023-9-7 13:01:36

過來看看的

mzbua44 發表於 2024-3-4 05:27:20

幫幫頂頂!!

或许你会吞 發表於 2024-3-11 13:10:54

學習了,不錯,講的太有道理了
頁: [1]
查看完整版本: 黑仔桃X島之行、新書城走光老中嫩、過關KO搜袋嚇能死!