coiechan 發表於 2023-1-20 15:40:30

"講元"求骨運.求到支中下簽

"講元"供骨運.供到收中下簽

去"講元",諗住供返收簽,問下"骨運"係面
去到,搵之前2個解簽師女,面知返夜班,隻可叫廟祝引見下囉
去到,個解簽師婦個樣皆幾好,算係靚女黎架, 佢話已解簽前,先去個摸骨
本來佢係"李雲迪"D門生,摸骨似足彈鋼琴,我吾係個科,佢彈完我皆無乜覺得
連RPP皆短奉不外摸骨吾係主菜,沒法啦,正題,解簽.

之前吾記得問師婦叫乜,我而傢知啦,佢先係身上左2個米袋出黎,哇,
本來佢叫"DOLINA"(墮LIN娜),2個年夜米代完整係鬆集既,上裏仲有2個比5蚊年夜銀仲年夜既烏雲
減上佢又係活動健將,着住條橙色排球褲,並且師女該當搵到下錢,有車既,果為我睹佢帶住條"士啤"胎係腰到
咁既狀況下,昔日骨运該當吾會好得去邊,我收年夜簽出黎,叫佢解下,佢揸係腳,用佢純熟既腳藝去幫我解收年夜簽
係我要供下,佢皆肯將2個烏雲米袋比我食下,亦皆能夠有限度天同佢個師妹打仗,果為條排球褲實係保安緊密,佢任我潛,我皆係潛得半隻腳去

最初師女話我骨运吾好,叫我比2億佢,幫我做個禍,咁我隻好有多少比多少佢

咁便完成我既解簽之止,實在行女相頭吾錯,不外正在年夜陸去講,該當係算中女,或皆能夠叫少婦止列,以我所不雅察,係吾係人妻我便吾知,但一定係人母啦,睇佢既年夜烏雲米袋便能夠估到...

團體去講,吾能夠話係好,要做既佢到有做,亦無格腳,但佢既表示便係熟手在行,好戰個種,做足要做既便算,能夠佢吾LIKE我個款,無FEEL,無互動卦...以是隻能夠話係"中下"簽啦,吾能夠伸人話係下下簽既

网路游民甲厝 發表於 2023-1-30 19:52:04

路過,支持一下啦

无将大车 發表於 2023-4-24 02:42:34

前排支持下分享

云端午节 發表於 2023-7-25 16:29:24

多謝你分享

向往草原403 發表於 2023-8-21 06:40:20

我是來刷分的,嘿嘿

123457080 發表於 2023-11-21 23:07:04

真是 收益 匪淺

风残殒落殒d 發表於 2024-6-6 22:05:52

LZ真是人才

睿智奔腾小马 發表於 2024-8-24 12:14:16

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
頁: [1]
查看完整版本: "講元"求骨運.求到支中下簽