coiechan 發表於 2023-1-20 15:40:30

得與成食白果

得取成食黑果

果前次巧過人妻,古次再接再勵,面知人妻己降班,惗住個個囡囡一樣等綫駛,咁咪等個天定law,房囡囡樣幾好,後死20-23閣下,仲有baby face,
開端按,先按頭按肩,跳左背唔按,間接按patpat,面知佢推低我條褲極少,沒有知幾正途,心知沒有妙,回身按胸按肚,唉單腳便躲避我的單梅花,咪忍唔住佢law,
謎底便梗係無啦,以後咪訓覺等夠鍾走人law...

有沒有師兄有d鬼鼠no,供給下小弟a,果為無左搜刮功用,版主們有沒有錦囊比小弟啊!!!

唔該!!
唔該!!

小弟萬九分感謝!!!

游戏乾坤 發表於 2023-2-9 08:51:30

學習了,不錯,講的太有道理了

亲亲阳光非 發表於 2023-6-24 16:34:25

幫你頂下哈!!

水草香蕉壁 發表於 2024-1-4 23:21:29

支持一下:lol

静美人2017 發表於 2024-2-25 09:18:10

不錯,支持下樓主
頁: [1]
查看完整版本: 得與成食白果