coiechan 發表於 2023-1-20 15:40:30

"如落韓無"爆頭記

"如降韓無"爆頭記

拆建後去過2次,個洗沐房好年夜,但的個天D磚便好洗,我第一次去,4小我私家有3個PK,但係好彩係小樸,吾係年夜樸
琴早同個客食飯,飲到12面幾,諗住去拆完骨,訓到天光便返工,面知換左衫,一踩洗沐房,個FRIEND便洗低
果為飲左酒(吾係好醒),反響緩,便兜頭後腦降天,立即爆缸
哎,年夜陸一般做法,愛理不睬,LOCKER恰似習以為常,比幾張紙巾佢UP住,比個處所你坐好,便完事啦,無人理,集曬火
個傷心皆幾年夜,好彩吾係流很多多少血,固然係立即購單回HK啦,錢無得吾比,齋沖幾位,一毫無加,支足你
到你走皆無人問你洗吾洗CALL黑車,實係啋你皆有味,我頂...
成果1.30過閉,立即"飛的"去慢癥室,聯左5針,照左X光,玩到5.30先走

风来时狂放 發表於 2023-2-20 04:05:30

路過,支持一下啦

白云追月素 發表於 2023-8-25 08:40:09

不錯不錯,很好哦

晓晓红青蜓吧 發表於 2024-3-4 20:51:12

學習了,不錯,講的太有道理了

邓尔岚 發表於 2024-5-30 09:27:16

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: "如落韓無"爆頭記