coiechan 發表於 2023-1-20 15:40:30

鷓鴣行

鷓鴣止

記唔記得我係【金 x 港半套機餐】裏提起嘓2個羚羊益友?
諗起此中一個便扯水,見色忘友,甚麼兩脥插刀,出得黎玩,便預咗成早,飛咗條女皆唔會飛你咁話喎 … 挑!
咪話我話,漢子企係度便心硬,瞓係度咪淨係識九硬!同條女便卿卿我我,同條仔便你有你,我有我。

話道有日同條腸倒屎咁早上去吃喝玩樂,為時夜早,去樂土路彌補番啲卵白量…
個屎忽皆已坐定,佢隻雀便响。唔係呀,唔通實係富正在深山有近親? 多條麻乜佬過黎咪玩得仲High?佢條粉腸一作聲,面解把聲低Q咗8度重帶面溫順加 ,心知好嘢,本來係俾條女營銷奪命逃魂Call。算!一場老死在理由叫佢易做,叫埋佢去食,面知…嗚!   

飯後2柄1砵有乜好做?又係劈酒,唔去金龍玉鳳,呢期去新迷鄉,果為索女多,但係本來係「索K」個啲女多,墨羅紀真境,失落那星   。成早同啲墨羅紀玩「得鐘」,又唔夠個6個史前植物猜,輸到對菜單(嘔),飲到 High High 天,死唔死唔爭幾,面知 …條粉腸話收條女返屋企!唔係麻?我皆貓啦,又唔你咁慈善收我返噴鼻港?我穿插足又唔睹你條粉腸扶下我,淨係識抖住人天個波?仆街仔,忍你,惟有單獨去搵食。挨的去威僧斯全部波推,面知個場降閘放狗,摸門釘 …睹劈面馬路有個場皆幾靚,淨係吔個門裏皆飽,便你啦!

上樓,啲收客同司理皆當我通明,唔係話,話哂皆成隻羊怙咁埋黎吖 !坐到收黴先有人埋黎,供其挨收上房,我話做最貴個隻乜鬼嘢禦式(皆係RMB168),諗住皆唔會有家玩啦,話哂年夜場。房瞓著,忽然有把嗲到嘔嘅聲,睇一睇…嘩!咁益我 ?實係念醉嘢俾條司理。

開波dup骨,腳勢仲正過火皆同火坐圓啲骨妹,齊程無話   。跟住推油,舒適到死,推到降左脾,仲有燒鵝左脾已推,德律風响,呀囡話夠鐘喎,面算,重推唔推,推便要減鐘?你估而傢著坤幹褸呀?一邊坤一邊幹,唔推咁我隻左脾面算? 減鐘持續。不多,推到降啷啷,對死人蘭花腳又攪到我扯哂區旗,面知佢然間話挨飛收要小費150… 唔好玩啦,又黎?不外佢又係我坐飛機咁耐最好嘅機司,俾便俾啦!面知俾佢捽到慶嘅時分又夠鐘,又會咁啱嘅?又減鐘持續,卒之派彩。瞓醉埋單,連條脷皆伸唔返進口,成5張老毛,超貴機餐。   

列位C Hing,當心係威僧斯斜劈面個場,瞓咗成早,照照鏡,本人皆以爲本人似火魚。

chwbn765 發表於 2023-2-2 10:22:38

寫的真的很不錯

123457044 發表於 2023-3-20 17:53:27

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

红星酒斩 發表於 2023-7-3 05:24:33

謝謝樓主,共同發展

刘金栋 發表於 2023-10-29 16:56:53

支持new161

gui57 發表於 2023-11-20 08:10:27

我是個湊數的。。。

123457148 發表於 2024-3-11 03:48:12

好好 學習了 確實不錯

淡淡如菊795 發表於 2024-6-15 01:10:26

我是來刷分的,嘿嘿
頁: [1]
查看完整版本: 鷓鴣行