coiechan 發表於 2023-1-20 15:40:30

第一次快仔!

第一次快仔!

前幾日係佈凶事情完趁便按抓,面知比個技C搞到起曬機但又唔幫小弟既飛機下降。番深圳後念去/骨解壓,但工夫又唔夠,忽然念起師兄們講過羅湖村快仔,便此開端瞭小弟的第一次快仔!
一到村心曾經有幾個媽咪止埋黎問,問價後回價一百人仔,OK, 上樓,展轉去到此中一棟樓的四樓,冇幾耐有囡囡黎問得唔得,睹佢相頭皆有80分,ok啦,固然睇降頂多隻得32B,但趕工夫,算啦!簡樸冲一冲死後便上床,囡囡主動除曬後便環保吹,吹唔夠半分鐘便問:重唔出嘅?小弟果為平常聽師兄們講快仔既驚險曆程,曾經有幾不克不及集合,成日留神門中有冇人純聲,驚住第一次便"好"家!面知再比佢敦促,小travel便愈加冇反響!囡囡話佢皆冇法子!最初皆不克不及成事,惟有比低一百人仔走人。面知囡囡話係百兩,我話同媽咪講好一百娶喎!面知囡囡話兩十係租金,佢本人支一百!果為趕工夫,惟有放低百兩便鬆人。實在唔知有冇比佢搵笨?照咁睇,風俗去桑拿的我,皆係唔啱去快仔!

123457276 發表於 2023-6-13 07:34:19

路過,支持一下啦

巴拿巴 發表於 2024-5-8 16:51:35

幫幫頂頂!!

我放心你带套猛 發表於 2024-5-11 08:54:02

LZ說的很不錯

回忆还是面包傲 發表於 2024-5-26 16:15:43

學習了,不錯,講的太有道理了

沙漠里的鱼2017 發表於 2024-8-15 19:08:38

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 第一次快仔!