coiechan 發表於 2023-1-20 15:35:05

講豪包膠~~

講豪包膠~~

上禮拜末於有空去講豪睹識一下

上到去, 實係靚過講殘缺多,之前有ching話浴室冇廉, 如今皆減左瞭。別的, 我上去那天, 年夜堂方才按拆松自力電視,按瞭幾張椅,
個男部少激烈保舉我試下,心諗昔日皆唔慢上房,便坐一陣睇下電視啦~~ 睇瞭一會,能夠新按拆閉係,個個臺皆有雪花....
便走去電腦度選下囡囡,選瞭三四個皆冇.... 幹脆睇下有冇骨運, 叫部少幫我搵個啦 。

到房,等瞭一會,部少帶瞭個 *( 去, 身體好肥,個樣壹般, 有極少豬。是但la, 冇彈到。

part 1 ,皆幾好力火, 唔錯,皆幾降力。不外囡囡好靜...唔多作聲....
part 2 ,囡囡皆幾微波..... 冇乜feel.... 同mm挨號召時有些扭令....我也莫強供瞭....不外起機腳勢唔錯,皆好舒適,十分逆利降空。

團體覺得上冇講完d 囡囡玩得咁放,囡囡幫我降空時, 我高低夾攻, 佢皆冇出坐體聲, 隻係細細聲「嗯嗯」聲~~.....
別的能夠仲有很多多少家整松,齊程皆聽到斷絕房d 電鑽聲, 皆幾嘈。
現階段不管硬件戰硬件皆有待改進中.....期望下次去會好d 吧

明绍宗朱聿键鼻 發表於 2024-1-7 14:48:12

不錯,支持下樓主

一箫凝月黄 發表於 2024-6-4 12:15:55

LZ說的很不錯

就放荡不羁就h 發表於 2024-6-27 18:01:14

沙發!沙發!

巴拿巴 發表於 2024-7-24 06:42:34

LZ說的很不錯

木头哈喇子崭 發表於 6 天前

沙發!沙發!
頁: [1]
查看完整版本: 講豪包膠~~