coiechan 發表於 2023-1-20 15:35:05

芙記苗彊式

芙記苗彊式

昨早老友領路到芙記,又話便,靚,正,咪去試下law,小弟第一次去,覺得上個度有d舊,最慘戚息室,得果廿張皆唔夠,勸說ching們,假期前勿去,我同老友睹無位咪房算,等左十幾分鍾先有囡囡去,但囡囡樣我比80,身裁90,實係唔錯no便唔公然啦,無謂比人話,正題..果飲完灑,個頭有d痛,以是叫按頭先,其間無咩点吹火,曲至按肩,我問佢係唔係新去,佢話去瞭半個月,話之前係天x海做瞭兩年,我問係唔係做苗彊式,佢仲我你面知架,我立即叫..咁你仲唔同我做苗彊式,條女恰似執左金咁,走去床尾極速幫我除褲,先r pat pat,手藝一流,本來已飲醒的小ken,立即酒醉,我慢沒有及待便回身,趁便坐起家,佢有佢操控波棍,我有我搶包山,自坐歺自已去,解開bar扣,兩個年夜包即彈出,被我吸吮一番後,佢叫沒有如一齊訓低,我天恰似小情呂咁覽覽鍚錫,最初錫住咀仔被佢ko左...

老友有會員咭$238攪掂

侬去斯 發表於 2023-6-1 11:43:25

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

宝贝不哭不t 發表於 2024-3-5 21:31:27

我搶、我搶、我搶沙發~

此路难行谎 發表於 2024-4-29 19:16:16

前排支持下分享

纵横捭阖804 發表於 2024-6-10 00:18:56

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 芙記苗彊式