coiechan 發表於 2023-1-20 15:35:05

深喉簡報

深喉簡報

先黧黑店推介:琴早係沙嘴唱完K止過威僧C旅店果頭,睹D快仔係咁係咁招腳,我個FD已試過便同佢去玩下
面知上到睹第兩輪女個雞頭便帶多條佬上黎,我天睹皆唔睇唔巖便念走,條佬話我天玩家,起碼每人失落低5草先走得
快餐曆程唔多講,隻念爸挨當心果頭D仆街,沙嘴緊仔 - 永世BLACKLIST

快仔完左便去了局,初頭念去HKD...但四面幾五面到門心仲聽到DISCO砰砰砰!..念DUP完訓下既心態下便變成左...古次既"簡報"

去到門心我個FD講左句 - 好驚降天下
咁我話冇家既
到去黎例牌問有冇女,支銀例牌 - 有...
沖完涼皆5面便唔坐廳,曲房揀女
睇司理張貓紙實係很多多少女喎

揀完女開端DUP啦,囡囡樣身體皆冇須要形貌啦,歸正知同唔知一樣...

曆程以下
-按前
-按後
-攞油
-除褲
-起機

誠懇講實係唔能夠再參加任何筆墨描述曆程中我既覺得 - 除瞭無助
我念除佢BRA,佢話本人黎- 係咁兩整上去,突左出黎
摸下個LIN頭 - 佢話痕,係咁縮,仲話挨唔到
摸PP佢又唔俾整低D佢條裙,隻腳隻有渣住舊肉既覺得,摸小妹係完整制止
團體黎話我隻係掂過/到佢身上3面 - 雙方波,半邊PP

起機腳法極偶恐懼 - 副手+反腳
時快時緩睇佢攰唔攰,我睹佢曆程中皆係閉目養神

完事我睇鐘,6:05,我諗唔夠一個鐘,佢進來洗腳洗左好耐,我皆諗住佢唔返黎
面知返回頭第一句便問:我夠鐘上班瞭,能夠走得已?
我心諗你念走咪目已報囉,問我做乜..這人留沒有得

出黎同FD傾開,service皆好唔多但條女冇咁ON9
聽條女話波推係另一班技師,要指明,咁我第一次去便唔知咁多啦
同HKD好$10但service能夠好咁近實係擊節稱賞

[ 本帖最初由 smalltester 於 2009-4-1 12:31 編纂 ]

123456809 發表於 2023-8-22 22:07:41

學習了,不錯,講的太有道理了

二级传播盅 發表於 2024-3-12 08:13:45

相儅不錯,感謝無私分享精神!

123456811 發表於 2024-8-6 22:35:31

路過,學習下
頁: [1]
查看完整版本: 深喉簡報