coiechan 發表於 2023-1-20 15:35:05

復活節再戰港濠

復活節再戰港濠

益友朝早流流慢call上去dup 骨 !有人撩dup骨馬上成個彈起家..擦牙笠睹衫便出門心...不外進來前梗係上黎睇下有冇好家update ~~!!原來念去鳯凰起單飛...不外黎睹到港濠又攪劣惠. 以是決議重遊故天!

好唔多五面上房..之前黎兩次皆係番啅同一個機司..昔日便試下新人...係度揀相揀中件. (38/38 * 33) .部少話佢冇上鐘..咁便你啦!!
實人同相好唔多樣...模樣皆幾靚的..不外實人膚色較烏 (同比擬) , 循例say 個HI 便開波 ~

Part 1: 機司屬於蚊滋細力型....自問本人對part 1皆冇乜要供既骨友..皆以爲佢係咁易.. 假如唔知訓左能夠完整feel 唔到佢既存正在...
Part 2: Part 2 同Part 1皆沒有相昆季..Rpat RJ 皆係一般般.
Part 3: 機司身體亦屬一般..下下肥肥..喜好乳牛級的ching 絕對唔巖..對我小我私家而行是能夠承受的.. 手藝皆係不外沒有得.. 勝正在模樣借算能夠上山下海探穴完整冇成績..條抵橫又係紙咁簿 ~~更抵讚的是女女起機後主動攬埋訓左一陣.而唔係清算完便拿拿著衫洗腳果隻...果一刻先覺值回票價~最初皆馨馨我我一輪完先走!! 抵讚!@ 答允左佢下次黎一定黎搵番佢 ~

我個fd 便彈左幾條女...比我早十五分鐘先開波..我梗係等埋佢先出房啦.趁便睇下佢果件掂唔掂 面知~~~ 佢食到好家 ~~抄左牌...下次黎又要十五十六~~

用左coupon .. 178 降機~~

毛当归搜 發表於 2023-2-3 15:53:48

幫幫頂頂!!

孤客9116 發表於 2023-6-27 19:54:55

不錯不錯,很好哦

光荣与梦想483 發表於 2023-7-30 13:34:57

學習了,不錯,講的太有道理了

123456848 發表於 2023-10-2 12:51:11

幫你頂下哈!!

水草香蕉壁 發表於 2024-2-16 02:40:43

不錯不錯,很好哦

热忽行退 發表於 2024-5-1 18:10:47

LZ說的很不錯

塞翁364 發表於 2024-6-1 08:48:44

我是個湊數的。。。
頁: [1]
查看完整版本: 復活節再戰港濠