coiechan 發表於 2023-1-20 15:35:05

老x方 有feel之旅(有相包膠)

老x圓 有feel之旅(有相包膠)

覓早末於偶然間偷跳,聽D friend 講老X圓開番,講到面好面好,一於去睇睇.

一出四樓,成十把聲:歡送惠臨,好嘈,但聽降又幾爽。
換衫嘅處所好坤淨,洗沐房ok,不外恰似演出咁,某D角度睹倒其他brother。有條火療地道,硬膠膠被火柱進犯到弟弟有D痛。閃,到年夜廳,實系有D氣度。中空天花,sofa好舒適,有個年夜projector睇MV,煲左兩收煙,好relax。年夜廳有好容mmsell SPA,哇成兩舊,采佢皆愚,房。

上一層到推拿房,新場坤淨便沒有正在話下,燈光氛圍好浪漫啱曬挨飛機。部少問要咩女,我同佢講:「問黎皆唗氣,皆系輪牌」,佢話唔系,咁照同佢講啦,「要高峻D,好波D」。一開門,5呎2,3倒,唔年夜波,頂!彈!但佢淺笑回身之際,幾鬼令喎,後死靚女,即刻反心叫留。

第一部分:我好受力,以爲力度不敷,叫佢鼎力D,搏曬命按,幾舒適,本來佢之前響交情鄉做正骨,ok la。佢把聲溫順到呢,傾一陣成身硬曬。

第兩部分:錫左我幾家,有D觸電嘅覺得,越睇越靚,頂唔逆,反客為主,申腳去把滑滑的波波皆探究一遍。小蠻腰一D肥肉皆冇,身體好平均。固然我喜好豪乳類,但少女吸腳波滑沒有留腳,好吸引!小腳正在弟弟四周遊走瞭一陣,精巧的腳法立刻介弟弟不斷正在還禮。像girl friend般攬攬錫錫一番後,三兩下便把弟弟弄到心吐黑沫,certified。好耐出試過咁有feel!一定番桌!值得推介比喜好冇撈味女友feel嘅brother。

BG No. 收號

叫佢send左幾張相,闡明會公然隻有那張。

(第一次寫包膠請多包容)

[ 本帖最初由 dlw 於 2009-4-16 02:40 編纂 ]

chwbn765 發表於 2023-2-11 03:56:10

小手一抖,積分到手!

淡然一笑wwc 發表於 2023-2-26 14:23:23

學習了,不錯,講的太有道理了

永远爱你冰塘 發表於 2023-3-12 23:51:17

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 老x方 有feel之旅(有相包膠)