coiechan 發表於 2023-1-20 15:35:05

深圳自由行-廣園熱情技師

深圳自在止-廣園熱忱技師

12/5趕住12:30起家lala 林洗沐退房, 呢間旅店最衰便係風筒...
同個fd去左講噴鼻吃茶品茗, 飲完茶佢便趕住去會佢d年夜陸女友
我便無所作爲, 諗住去dup個正骨, 個fd伴我去到皇室便走左
正念去之際, 忽然有d身痕, 快仔唔出街又驚傷害, 諗諗下皆係出水算,
諗住過祝完, 但係又要乘車費時出事, 咁便走左去廣園,
沖完涼後問番個部少有咩女係度, 去電腦度揀左@#
佢一黎睹佢個樣同幅相恰似唔同, 唔係話佢樣衰, 係恰似唔同一小我私家
咁睹佢樣ok, 咁便佢la
唔知係咪海少死意好左閉係, 呢個個月去桑拿正or/場d js皆恰似比從前熱忱d
一黎佢按左10分鐘到, 佢便係咁鍚我耳仔, 同個背脊
進來拎家番黎一番黎, 又馬上上黎鍚我耳仔, 我轉頭諗住視分明佢個樣, 睹佢已消除上身瞭,
樣算唔錯80分, 但係微波, 波推冇FEEL....
跟住反回身錫下用足搞下我裏, 幾個字後我皆仲係上半身光豬,佢皆冇用腳去打擊,
能夠摸mm, 到最初要指導之下才去RPP及做腳部活塞活動,她RPP 實係幾舒適 ,能夠佢有指甲閉係, 但佢D指甲唔當心凶到弟弟好痛.... 最初係佢一邊食LIN 一邊腳做之下完事,
清算完, 去拿盬包返來, 又是攬攬鍚鍚到夠鐘, 最初搞到恰似覺得恰似怪怪天, 唔知係咪佢太熱忱閉係
喜好熱忱女女的師兄能夠一試

寫呢份家之前視視街街幅相, 又變番佢個樣, 唔知係佢部少開錯比我睇, 定O巖O巖更新左相

球妈2017 發表於 2023-1-30 23:29:41

幫幫頂頂!!

湿湿二 發表於 2023-7-25 12:18:33

前排支持下

默默MYQ 發表於 2023-9-6 08:55:04

小手一抖,積分到手!

曹羁奔陈构 發表於 2023-10-19 02:03:07

前排支持下分享

FREEDOM326 發表於 2023-12-9 16:18:09

寫的真的很不錯

不好吃荤漳 發表於 2023-12-23 16:21:31

小手一抖,積分到手!

醉于山水 發表於 2024-3-16 14:24:54

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

喵呜_520 發表於 2024-6-6 19:03:32

學習了,謝謝分享、、、

用户5592359840 發表於 2024-8-17 14:24:25

學習了,謝謝分享、、、
頁: [1]
查看完整版本: 深圳自由行-廣園熱情技師