coiechan 發表於 2023-1-20 15:35:05

"今凱講" 驚慌之旅

"古凱講" 驚惶之旅

個市好靜,老細要CUT人,實係無曬MOOD,好耐無去SN,有成半個月,琴日下戰書顛末,仲有張$30"Q旁"已用,便上去開個年夜餐,上到去,人影皆吾多個,同前次去,摩肩接踵,仲要等房,實係天淵之別,心稔,能夠實係個市咁好
洗沐,戚息室坐坐,司理去到,即SELL VIP房,已SHOW Q旁,便話$368,1Q+1機。。OK
帶去女女,實係MY CUP OF TEA, 有173咁下,少腿,SLIM BODY,CUP 腳竹旬形,馬上OK吾洗稔
女女大要26-7,個樣係OK以上,MODEL體態,要玩"年夜雨"既C兄便吾洗搵佢啦
吾作聲便斯斯文文,本來係WET妹,我有D絕望
過情一切如常,女女有自去火,夠自動,但100%熟手在行
CUP腳BALL,皮膚黑滑,SILM+少腿,鍾意呢種FIGURE既C兄便曉得,悲愉當中完成過情,我會再搵佢,果為呢種FIGURE既女女吾多,我LIKE呢種STYLE

面解會話係驚惶之旅呢,果為女女正在過情之間,屢次說起查牌,並且佢好慌張,成日話好熱,出曬汗,果為佢做個時皆多少火,我以為佢撻著左,以是咁熱,沒有以為意,但完事以後,佢連衫皆已著,包住條毛巾便去出倒渣滓,歸來仲腳震震係到吸煙,佢先爆料話SZ挨風到26號,以是無人,我仲笑佢紀人憂天,成日城市吹風話做家架啦,面知佢細細聲同我講,叫我萬萬吾好問司理查牌既事,果為真知係佢爆料,本來之前一日便衝左一隊KO去查牌,佢天有走鬼燈,壹切女女一睹走鬼燈,連衫皆吾著便走曬出房,成個戚息室便有KO同裸女,佢話KO會挨佢天,逼佢天認,偶然仲會挨D客,仲話年夜陸便係咁。
佢教我,萬萬沒有要認,個房無套,無粗,佢天CHARGE吾到,便會挨人,逼人認,認左仲年夜鑊,以是面皆吾好認
佢話之前一日查牌,方才佢上鐘,個C兄等左佢成2個鐘,到房,拿住德律風報松鐘,KO便爆門去,嚇到佢標尿,果為KO無推到人,以是佢擔憂會再去。。但為搵食便沒法
佢仲話同房姐妹係"穎腔"做,到比人查坐,無客,以是女女能夠戚息正在傢,佢話昔日皆吾返工,果為太驚,先抖抖幾日

做完先講,有事實係比佢玩死,佢話而傢仲係無得比錢放人,初犯7日勞改,再犯14日,再犯再減,最少係半年,之前佢賭6開彩比人推過一次,扣左幾人非人糊口,以是佢驚得咁松要。。

疑沒有疑由你,吾好話我吹流風,壹切材料去自女女所講,沒法證明,但個場便實係無客,個女女便實係好慌。。呢D無得做假掛。

[ 本帖最初由 jet-jet 於 2009-5-19 12:21 編纂 ]

流动532 發表於 2023-1-28 19:00:02

真是 收益 匪淺

earth20011 發表於 2023-6-5 15:11:50

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

joneluz 發表於 2023-9-8 03:40:33

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
頁: [1]
查看完整版本: "今凱講" 驚慌之旅