coiechan 發表於 2023-1-20 15:30:03

“王剩” 簡報

“王剩” 簡報

果工夫閉係, 念走一轉快餐, 以是唔念去咁近, 最好離禍田關隘越遠越好。記得前次去德興做正骨路過 “王剩”, 表面同德興、火坐圓幾皮,不外念睇吓乜家料,做一次黑老鼠。

門心有價目表, 選咗個 “法度- 推油” $90 (恰似 90 分鐘), 睇吓乜東東, 面樣 ”法蘭西” 先。坐電梯曲上七樓, 實係殘殘天但本來係旅店格式, 即係恰似 『敢毫』或『趣粥』高朋房間間皆有茅廁及洗沐, 咁皆好, private d 唔洗迫。房內掛張守則:不成停止任何黃色買賣…….。死已 ?房門希玻璃窗, 皆幾年夜,係唔會有窗簾嘅。由於房間係 L 型, 以是响裏面視隻會晤到客人個頭 (果為倒頭&#30611。

問帶位員有沒有得選妃嬪, 佢好直爽問我 『有』, 叫我洗沐先, 10 分鐘後帶女俾我睇。面知一沖完涼便有件囡囡打門, 佢著活動打扮, 使人完整天真念。既去之則安之, 沒有嬲皆可唔彈便唔彈啦! 講實件囡樣貌極壹般, 勞動型,皮膚皆幾烏。好啦開波喇!!

Part 1 : 沒有具體報導, 但實係當真做。OK。無 rpp 但拿到條褲好低, 成個pat pat 露曬。即係面呢?
Part 2 : 做完背便叫我翻轉, 先按年夜脾筋, 曆程中係掂到小弟弟嘅,咁固然會有反響啦, 不外佢當無事發作。約莫按咗 10 分鐘, 佢唔問過我便除埋我條褲喎。跟住降油煎年夜腸。我立即叫停….??????? 我指房間通告話唔能夠做色情止為喎, 佢隻係笑笑心。再問佢唔洗掛窗簾咩, 佢話出頭具名睇唔到佢架。挨隻秘密幾財先? 佢話隨意我喎, 咁我玩佢話三草啦, 佢話我知嘅, 五十呀? 佢持續話我知。經一番週旋最初贊成一張老毛。不外附帶前提係要搜佢身, 佢 ok。挨機腳勢能夠承受但同我主場 d 囡好天共天。減上活動打扮很多多少限定架, 最初摩住雞包仔發作。

團體而行有正亦有正。單重享用, 隻係梗件同囡囡本質壹般。代價人仔 190 亦算公允。最正係房內可支到噴鼻港腳機線路, 唔洗飛線。

公路美学 發表於 2023-8-29 21:26:18

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

白刃玄衣及 發表於 2023-9-25 07:24:09

好帖,來頂下

天褐女孩涛 發表於 2023-10-3 01:43:48

不錯,支持下樓主

晚景入寒窗 發表於 2023-10-30 22:46:58

沙發!沙發!

123456823 發表於 2024-6-9 16:12:27

過來看看的
頁: [1]
查看完整版本: “王剩” 簡報