coiechan 發表於 2023-1-20 15:30:03

紅xx & 佈x 1q半G旅...

白xx & 佈x 1q半G旅...

17/06/09...約伴侶正在皇崗白xx 四周食家...
5:00pm 抵達..面知佢正在白xx suana松...
好沒有多5:45pm 才ok.. 食家...便問戰後陳述...
謎底係泰式$88+tips=$150港幣 1:1降樓...
條女係佢按個幾回的女女..任揸+hj 隻簽$50小費...
伴侶話女女道睹跟他生才做..問no...!@)...跟從叫我嘗嘗...
借道約女女幾天後去玩...便問年夜沒有年夜波??隻是一般...
無意嘗嘗...便正在食家後1人去佈凶木xx食快餐($100)...伴侶回hk..
8:00pm抵達..睹媽咪士多有條女女幾ok..小小wet姝樣..+
面知效勞一般...要condom吹..手藝一般...小小得志..吹完便do..
面知念轉移體位時抽出弟弟時睹condom有血...條女月經已完...
她道沒有做..能否吹出???睹條女效勞一般...沒有念吹出...便小題大作..
道沒有要...要媽咪換人...隻給女女$50便算...
`隨著揾別的媽咪...找個樣一般...但年夜波女女..女女隻做幾天..
效勞ok...任勞任怨...末於滿意天回hk....
回hk...伴侶call問 我有沒有去白xx嘗嘗女女..
我道無...伴侶叫我嘗嘗女女忠沒有忠..能否隻對她好..約女女幾天後去玩.
我道您收夢吧!!!!...悲埸無實心....

[ 本帖最初由 supersuper 於 2009-6-18 02:47 編纂 ]

姜小黑61 發表於 2023-5-7 17:32:18

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志

俏蝶吹 發表於 2023-6-19 00:36:36

學習了,謝謝分享、、、

六翼天使494 發表於 2024-1-3 04:29:02

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 紅xx & 佈x 1q半G旅...