coiechan 發表於 2023-1-20 15:25:00

海月x亭試新菜

海月x亭試新菜

呢排閑到仆街,禮拜六末於偶然間北上攪一攪,鬆一鬆....
呢次去咗海月x亭,我係第兩次去;
去到能夠UP得出嘅no.,唔係上松鐘便係戚假,唔係呀嘩.... 頂
惟有叫條女部少引見,先嚟個年夜波嘅,惋惜年歲年夜咗d,
恰似係no.@!*, 正念彈,佢便話曾經有人要咗,
仲say埋sorry,仲好....唔駛唔美意思...
厥後再嚟個金毛獅王,no.@(@,啱啱嚟咗兩日,
相頭一般,波路一般,淨係一味夠新,
便連燈掣皆已知响邊....
頭Part佢腳骨唔錯,呢排恰好做嘢做到好辛勞,
啱哂,幾舒適!
佢好故意機去按,按足45分鐘後進來攞架死.....
Part 2開初便係咁R,係咁R,唔係太鎮靜 ;
厥後反客為主,食佢LinLin,鍚吓佢條頸咁,
再往下探穴,發明有條用嚟扮嘢呃人嘅姨媽巾,
佢開初皆用力夾真單足,厥後皆係得腳,
俾我撩到出曬汁 .......
民氣肉制,最初固然兩億過佢腳做挨賞啦....

[ 本帖最初由 收仔 於 2009-6-1 22:17 編纂 ]

123456811 發表於 2023-5-7 17:29:13

我搶、我搶、我搶沙發~

十年2017 發表於 2023-7-9 20:55:55

我是個湊數的。。。

forregistuse 發表於 2023-12-11 07:54:10

我是個湊數的。。。

冀苍鸾 發表於 2024-3-5 12:00:23

真是 收益 匪淺

123457033 發表於 2024-4-21 15:51:17

小手一抖,積分到手!

123457092 發表於 4 天前

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: 海月x亭試新菜