coiechan 發表於 2023-1-20 15:25:00

深喉皇牌

深喉皇牌

曾經有成年無尚去,昔日上晏睇完陳述,好念睹番皇牌@*...於是馬上call @*鐘..... 好彩佢3面鐘得閒,立刻解纜上SZ....
睹番佢實係好高興,年夜傢有傾有講恰似睹番老伴侶一樣,無睹咁耐@*一樣咁靚咁fit (佢絕對係我杯茶, 唔美意思) ...
Part 1.....夠力....好存心..... 好過很多多少正骨..
part 2.... 絕對無得頂...    下刪一千字
皇牌即係皇牌,面解咁多人搵佢,試下你咪知囉!!!!

爱宇婷疤 發表於 2023-2-26 07:00:51

路過,支持一下啦

胡胡胡美丽_ss 發表於 2023-8-26 02:50:59

謝謝樓主,共同發展

啤酒瓶空了缓 發表於 2023-11-24 16:23:19

前排支持下分享

找食的麻雀粮 發表於 2024-3-3 13:31:16

路過,學習下

珍爱1103 發表於 2024-5-15 01:56:10

幫你頂下哈!!

热忽行退 發表於 2024-6-24 08:43:00

好好 學習了 確實不錯

当当当当裤裆坦 發表於 2024-9-13 10:13:16

我搶、我搶、我搶沙發~
頁: [1]
查看完整版本: 深喉皇牌