coiechan 發表於 2023-1-20 15:25:00

近期七間場八次感受短評經歷後記

遠期七間場八次感觸感染短評經歷跋文

承平洋:唔少兄弟去過硬件唔駛多引見 , 能夠經濟仍舊唔多好 , 骨腳半途猛sell腳做效勞 , 不外前提係冇得摸硬食三舊人仔冇價講 , 惋惜骨女千萬估唔到會同佢講"唔駛勒多開, 俾心計心情鍊啦" 聽完以後冇烏裏隻係木心木裏冇乜心計心情鍊 , 最初簽50快過劉翔走左

竹園銀河:一試遠期新菜 , No.!( 身型一般均勻 , 效勞人如其號唔會番卓

竹園銀河:重試一年前舊菜 , 身型冇乜面變D級豪乳仍舊彈腳十分 , 揼骨火準連結 , 刪值效勞逾越小我私家念像有多冇少 , RPP腳藝隻屬一般 , 不外主動睹龍缷甲(齊缷甲 ) , XX 式鴨仔飲火效勞 , 仲要唔係坤飲    無私D必定番卓

華光:處所叫做中場 , 拆建覺得怪怪天(講唔出面怪) , 樓下年夜門心亦唔起眼 , 不外人員效勞山城週到骨女腳藝沒有雅 , 免費仄三粒鐘隻係78

凱悅華庭:試食搶彊淫眼中女No.@!* , 本人唔會決心供十八廿兩咁"吹毛供癡" , 揼喱part比曬心計心情分part 2搶住喱 多番上山下海唔行冇成績仲完整共同能夠食用

鑫翔飛:細園地圓新淨 , 戚息室比力細約莫十張梳化 , 骨女取一般正場無同 , No.%* 黑白皙年夜年夜波 , 揼腳藝油麻天 , 冇所謂志沒有正在此 , 效勞可上不准下 , 波波腳感沒有雅

深濠:先鍊足後睇walk show面中No.() , 冇睹咁耐烏眼圈冇乜 , 以往睹佢係少腿女人 , 古次佢天攪promo對少腿減上烏絲襪very sexypart 2 冇乜變一樣咁年夜圓 , 挑起條短裙整條少腿連整條襪褲感民立即有feel

港濠:舊天重遊一試 , 趁便晌水車站試埋佢天廠車接收效勞 (便利很多多少 ) , 上到去又睹到個司理心火才 冇乜面理佢鍊足先 , 果為個電腦俾一個客霸住睇相 , o個位人兄睇左好耐 , 能夠幫班骨女睇埋相批埋命 , 姓磨既主任埋喱吹火 , 兩個比擬主任比力實踐D , 講明去意唔會要No.98 厥後得知炒左 , 細問下本果係贊揚多番頭客少 , 走廊顛末中No.@ , 身型夠下夠肉上圍屬細波 , 團體效勞做足冇偷懶俾佢考語一個字"掂"

123457150 發表於 2023-6-7 08:22:54

支持new161

哈哈SE7 發表於 2023-6-15 21:25:48

寫的真的很不錯

木易549 發表於 2023-7-28 06:51:17

多謝你分享

保佑缎 發表於 2023-10-15 23:23:22

難得一見的好帖

大圆镜2015 發表於 2024-2-18 05:43:13

難得一見的好帖

我爱霍启刚掖 發表於 2024-6-7 11:47:32

沙發!沙發!
頁: [1]
查看完整版本: 近期七間場八次感受短評經歷後記