coiechan 發表於 2023-1-20 15:25:00

鼠林拒玩鼠

鼠林拒玩鼠

昨日有空,殺上鼠林(王光白鼠林), 貪佢夠仄, 68中式單鐘+年夜堂(本人壹心壹意老正). 沖完涼房, 輪牌技師中女, 樣貌40/100, 身體50/100. 唉,正骨,算啦. 幸虧技師腳藝唔錯及好好傾. 中後段開端狠惡進犯小弟, 我馬上表白去意唔出水, 面知佢話唔HJ唔松要, 祇念我舒適D, 跟住斷斷絕絕皆有策動進犯. 我一再叫停但皆無效, 維有做出還擊, 隔衫摸波涉及隔褲猛誶. 以後單方互有攻守, 小弟據守陣天終極戰局拆檔(實在端賴早兩日出過及本人一把年歲), 不然比豬扒攪掂實係得禮街坊. TIPs分20, 30, 50及80, 我圈咗50, 女女皆好高興並寫下德律風叫我下次做CALL鐘. 按完餐廳食瞭碟三絲抄米($10),又仄又正, 其間睹到有D技師樣貌及體態皆唔錯, 下次再試吓骨運. 由於工夫閉係, 無做年夜堂便走人. 洗費: 68+50 tips+10(抄米) = 128人仔, 我比HK$142(該場對9算)

總結: 皆算抵玩, 但如一心按正骨要確保本人夠定力才鼠林, 不然好易中伏衰起豬竊匪上.

成哥337 發表於 2023-4-20 10:07:52

沙發!沙發!

凡八哥 發表於 2023-5-21 21:26:04

支持一下:lol

爱最爱我爱的爱y 發表於 2024-4-1 03:21:29

學習了,不錯,講的太有道理了

云端午节 發表於 2024-4-11 07:45:10

好好 學習了 確實不錯

123457092 發表於 2024-5-2 00:20:31

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
頁: [1]
查看完整版本: 鼠林拒玩鼠