coiechan 發表於 2023-1-20 15:10:13

講毫report (新手)

講毫report (新腳)

呢排黎呢度睇左幾個report
講毫恰似唔錯。
即上去試下。
5面幾去到,無咩人。
一到洗沐 locker 仔問我有沒有搵開邊個js。
我話無,
佢話沖左涼先啦。
好,沖完涼換衫
locker仔引見左 !*^ 。

我皆無咩心火。成日以爲睇完相上到去又唔壹樣,一陣又話無返工。做左作業皆恰似無咩用。
以是由得佢引見。

上到房,坐左陣,js到瞭。
誠懇講。個樣便唔係話好。咁多位睇相便知瞭。
佢到黎好撚有生機咁講左聲你好。
算啦。我唔係好美意思彈 ( 偶然以爲呢樣家實係要改。)
好啦,黎便黎~

js 細細粒。著工衣對家皆幾ok。
佢好好規矩又鐘意傾計。
由頭到尾皆無停過講家。
時沒有時問你凍唔凍要唔要飲家。
ok仔細。

part one dup 骨 ok,故意機,亦有力火。
dup 完佢去拎東西
rpp 手藝便一般啦。
跟住波推。皆唔錯,仲叫左幾聲黎聽下。

最初佢挨側訓降黎幫我起機。
我攬住佢咀下頸,摸摸渣渣,
伸埋腳去褲仔裏皆無對抗。
交足實反響。仲本人鬱埋下身便我隻腳摸佢。
同我發言佢好舒適 問我舒唔舒適,我ok舒適呀。
佢開端放慢佢條腰扭扭扭。
亦皆放慢佢隻腳chalk chalk chalk

一輪喘息聲下結束瞭。

完過後仔細渾淨。
仲自動再dup多幾下足tim

最初好欣勤天問我會唔會再黎搵佢,寫埋卡片俾我。

固然樣一般般。
但我較為歡欣立場好的 js。

能夠果為同佢好傾。
以是佢皆幾好效勞。
佢話佢黎左幾日 only。

埋單198,lock仔俾左十蚊。當係佢引見左好家俾我既報籌啦~

鐘意js立場好的ching能夠一試囉。

分開時睹到件 !* ,個樣ok,似相,足幼幼,對波皆年夜,上樓梯時會"啷啷下"
下次念試 !* 。有沒有師兄試過?

多開支睇。
沒有喜勿插。

核桃脆 發表於 2023-2-23 11:57:15

路過,支持一下啦

勇敢的树袋熊1 發表於 2023-8-9 16:18:02

寫的真的很不錯

天一教育培训寐 發表於 2023-10-13 06:33:21

好帖,來頂下

知足常乐77 發表於 5 天前

學習了,不錯,講的太有道理了
頁: [1]
查看完整版本: 講毫report (新手)