coiechan 發表於 2023-1-20 15:10:13

到我出港濠@報告(係Ad又點呀!唔好睇啦,笨!)

到我出港濠@陳述(係Ad又面呀!唔好睇啦,笨!)

罕見14號戚息。13號早晨便上左去玉輪灣按正骨(日式)。

訓到10面幾起家。心機思,念約個技師去吃茶品茗。

收左幾個訊息,面知無人覆。隻有去玩坤蒸,消磨下工夫(實在係等人覆)。

攪下攪,攪到十兩面。係蒸房出去睇下訊息,本來個技師曾經上左班。

鬼苦肚饑,決議走啦,進來食家。

唉,一出玉輪灣門心,便睹到港記的招牌。

又心機思,成果面......唔洗講啦!

上到去,又沖要涼。兩個鐘頭內,沖左幾回涼,皮皆鄒曬。

問 locker仔,第一碗公仔麵是收的。固然唔"sit"底,立刻進來戚息廳。

逆邊面1號。其時戚息廳隻有一個ching。個司理話,#1上松鐘,我話等下無所謂。佢便笑住講,"個位阿伯曾經面左#1鐘,皆係到等松"。

#1實係苦白?有時機試下先得

食殘缺好味的公仔麵(皆果其時我好鬼饑)。便去睇相,#2正,#98皆正。

成果,選左#2號。

列位CHING ,我依傢趕住走,去接TIGER下班。

陳述隻有來日诰日持續寫。

老總,唔好扣我分呀!我唔係係到玩家。

實係要走啦!

來日诰日繼......................

秦基兴拍 發表於 2023-1-31 03:59:22

LZ說的很不錯

JDLMDJIA 發表於 2023-6-23 15:50:39

難得一見的好帖

mzbua44 發表於 2023-8-12 09:55:34

LZ真是人才

明绍宗朱聿键鼻 發表於 2024-3-4 11:30:26

前排支持下分享

圣道 發表於 2024-4-9 02:20:21

我是來刷分的,嘿嘿
頁: [1]
查看完整版本: 到我出港濠@報告(係Ad又點呀!唔好睇啦,笨!)