coiechan 發表於 2023-1-20 15:10:13

又黎講毫包膠18/8

又黎講毫包膠18/8

下午放假,一心諗住搵#真收,面知又番夜班列位ching,佢恰似only 夜班。#衫仔仲放松假
唯有試下#收收,有ching 之前俾個comment ,唔疑正,試下

個骨架皆幾好,少少曲髮,我以爲做得model,比相仲要肥 ,喜好骨感的ching 能夠一試
囡囡唔夠廿十有ching 提過 除左後死以外又實係冇乜出格

part1 實係流到爆,絕對唔係小鳥依人 明日的的範例
part 2 乳奶推背推左成十幾廿分鐘,ok la... rpp腳勢一般,指果固然好少 不外佢唔識好好操縱 ching 有時機調教一下
起機腳勢又係死cholk ,我話你咁樣 我會痛ga 佢反問咁樣唔係好舒適咩我話冇客同你講過咩

同呢條囡實係冇乜交換,我自問每壹個囡囡 我皆能夠dump 到佢得好高興 很多多少家講呢個實係勁少

ps:喜好後死 爽快囡囡既ching 能夠一試

[ 本帖最初由 visionlaulau 於 2009-8-18 19:34 編纂 ]

劳心忉忉卫 發表於 2023-9-7 06:35:52

前排支持下

内托体头 發表於 2023-11-27 05:06:52

路過,學習下

我心如烟卸 發表於 2024-8-12 10:50:22

有競爭才有進步嘛
頁: [1]
查看完整版本: 又黎講毫包膠18/8