coiechan 發表於 2023-1-20 15:10:13

後補多個超簡短report

後補多個超簡短report

古次又係港ho, 不外係兩個禮拜前往, 小弟皆係第一次係海內留宿, 咁便比左港ho, 果早皆好唔多一面, 挨去前臺問18有沒有call, 佢天話兩面有個call, 咁咪得番一個鐘皆無? 咁便唔濟啦, 問下佢166係唔係到, 之前有ching講過話ok, 咁便叫佢留低
到左以後先去洗沐, 身火身汗, 顛末年夜堂, 人影皆無隻, 拿拿聲上房, 5min後到, 模樣ok, 開端時皆係傾下計, 一半文言一半壹般話, 皆算相同到, 氛圍幾好, 有講有笑, 以後part2, 大抵上皆好唔多, 不外下路有塊家, 有極少好中不敷, 總括黎講皆ok, 期望下次再下一鄉啦! 以後諗住訓覺, 面知唔知邊班繁華, 係條走廊嘈死曬, 攪到成4面至有得訓, 實係xyz佢, 第兩晨九面便要走, 乏死! 陳述短便短d, 期望唔比如人插啦!

紫色爱玫瑰咎 發表於 2023-4-10 12:20:41

我是來刷分的,嘿嘿

小仙女要起飞 發表於 2023-8-6 09:36:08

我搶、我搶、我搶沙發~

韩邑王生1977 發表於 2023-10-15 10:04:24

我是來刷分的,嘿嘿

狂风974 發表於 2023-12-25 17:15:49

前排支持下分享

见贤思齐380 發表於 2024-2-28 08:55:18

小手一抖,積分到手!

今夕何夕535 發表於 2024-8-11 00:10:39

路過,學習下

楚一帆 發表於 2024-8-27 17:08:36

謝謝樓主,共同發展
頁: [1]
查看完整版本: 後補多個超簡短report