coiechan 發表於 2023-1-20 15:10:13

嘩!江報告

嘩!江陳述

早幾日睹有ching提起嘩!江。睹到街街告白引見,代價又好仄。一於去試下啦。心諗....好玩又一餐,唔好玩又一餐!(唔好玩,便華侈左貴重的工夫及晶晶呀,好慘"傢")

工夫係禮拜六,早晨6面幾。上到去,年夜廳坐謙人。心諗:人多該當唔會好得去邊呀!

本來係做港式,面知人衰咸幹。司理引見有齊套,同桑拿效勞一樣,甚麼皆得,能夠出兩次,仲好抵(本來$400,挨合$300:齊包)。

列位ching,聽到那樣,你天會面決議?

坐我旁位ching便話好鬼抵,仄已往常仔。我諗皆係,一於便去試下。

面知.....

跟住個司理止,佢竟然帶我走後門,走左去第兩座年夜廈。心諗沒有妙!上到十兩樓,本來係公"鬥"。

事到現在,隻好頂硬上。

睇左兩輪,最初兩個:一個死老豆,一個四萬苦心,減上胸前好巨大。天然找個笑心西西啦!

除衫充涼.......胸實係好年夜,好年夜,但係同時亦皆立刻加低"曬"D性趣。

我信賴,年夜波女人最驚最厭惡便係天心吸力!誰人時分,我皆係那個念法。

充涼時期,我敵手一曲無摸過任何物體,扮好含羞,初初黎那些處所(誠懇講,海內的公"鬥"實係第一次去),甚麼皆沒有懂。

好辛勞充完涼。上床等效勞。

part 1:又按得幾故意機,但唔及格。

part 2 : 固然無性趣,但皆能夠比佢攪到硬上去。佢皆有D反響,幹幹天。由於我無Mood,以是無深探,佢話帶套啦!我話快D啦!

由於細佬均勻唔過三分鐘(早洩:漢子之痛),古次愈加快,唔過一分鐘,便完事,我便好高興,但我睹佢便好絕望!

完事,快快去充涼,走人啦!雖則借能夠攪第兩次..........

回到年夜廳,司理睹到我,皆無過去挨號召,佢一定怕我xyz佢。算啦,無下次!要再試,皆最多係試港式。

假如有ching去試嘩!光港式,一定要寫陳述呀!

下次,我能否實係要去竹記找28補返數呢?

實在禮拜六,我第一方案係去竹記,面知28返夜班。

成果便有左那個"好好"經曆啦。難道仄家,實係無好!5555

天上跑鸟跑ac 發表於 2023-3-1 13:11:01

相儅不錯,感謝無私分享精神!

崔炫俊献 發表於 2024-1-19 20:07:45

謝謝樓主,共同發展

C丶sunshine 發表於 2024-8-7 13:58:48

幫你頂下哈!!

上善若水8L8 發表於 2024-9-1 23:55:13

LZ真是人才
頁: [1]
查看完整版本: 嘩!江報告