coiechan 發表於 2023-1-20 15:10:13

轉貼:老X方 場正女唔正

轉揭:老X圓 場正女唔正

記得老X圓人天話從前是DISCO場場又年夜又正
昔日去嘗嘗
一降車曾經嘩一聲五星級旅店格式
拆建奢華並且好新洗沐房勁年夜...年夜廳勁年夜...便是推拿房皆勁年夜
是實的VIP
誠懇道...以268場佢算最奢華
留宿一流
不外既然去按正最主要皆是女
主任話能夠電腦選女
不外電腦裏的女相勁少
並且昔日早更、中更有返工的皆無相 ...便是無得選
隻好碰命運
去瞭個!@^...個樣唔係我杯茶
PART 1一般
不外PART 1尾尾隔衫Body...又隔衫mm磨細佬...
其時認為效勞幾好...女幾放...固然樣麻麻
但一去到PART 2... 腳法好...但床尾機...叫佢坐過去皆沒有太情願...仲無得解BAR...
PART 1尾尾的效勞能夠隻是跟指引做 ...
樣唔得...又唔放...
我沒有是去老正...場再正皆係唔會再去老X圓...

123457191 發表於 2023-2-28 12:36:25

支持new161

零度2017 發表於 2023-8-25 04:44:39

學習了,不錯,講的太有道理了

纵横捭阖804 發表於 2024-1-27 20:37:08

我搶、我搶、我搶沙發~

喜喜保镖撼 發表於 2024-7-3 05:25:37

支持一下:lol

上海庐冠计算机 發表於 2024-8-21 19:10:37

幫你頂下哈!!
頁: [1]
查看完整版本: 轉貼:老X方 場正女唔正