coiechan 發表於 2023-1-20 15:10:13

"瑪X城"

"瑪X鄉"

列位伴侶:
請年夜傢假如返年夜陸推拿千其唔好去"瑪X鄉"...果為嗰度絕對係冇人死甯靜!!!
7小我私家一間房瞓瞓吓起家能夠唔睹左部腳提..部腳提曾經放喺枕頭底....最on99係瞓瞓吓會有個生疏人左黎瞓3個鐘...連我天皆唔知...可念然之嗰度D房係能夠俾生疏人自出自咁瞓...過後我天叫嗰度既部少所謂"on9飛哥"同我天注釋同比個交接我天....佢不單隻將壹切義務推哂比我天同埋佢D效勞立場好到減整一...早吓會有短片收上....仲有嗰度DKO同佢天曾經拆通哂六合線....anyway一句講哂腳提冇左, 房間能夠俾生疏人自出自咁瞓, 效勞立場勁好能夠問我天係唔係喺度"玩家"?, 公司唔會話做出任何賺上....
假如列位實係念上呢間"瑪阿鄉"請年夜傢三思.....

海鑫木业 發表於 2023-3-14 10:51:27

學習了,不錯,講的太有道理了

单丁鹤纷 發表於 2023-9-26 07:54:59

我是來刷分的,嘿嘿

温柔老虎 發表於 2024-2-6 21:36:38

不錯,支持下樓主

倪丹军 發表於 2024-3-2 18:25:41

找到好貼不容易,我頂你了,謝了

右脸破相gl 發表於 2024-3-14 19:47:45

真是 收益 匪淺
頁: [1]
查看完整版本: "瑪X城"