coiechan 發表於 2023-1-20 15:10:13

講毫食唔到頭圍既囡囡

講毫食唔到頭圍既囡囡

古晨挨德律風本來念mark 師女...面知前檯話佢已番工... 引見話#10第一日上班,心諗試下頭圍先...

兩面去到... 成果囡囡上松鐘 等左幾個字...到黎...同d相皆有小小收支 ,不外皆ok 既,好可笑容 (仲以為佢第一日會好慌張)
循例問佢食飯已 囡囡話已...我叫佢能夠上去食飯先 不外佢話唔駛(能夠係新人... 佢唔係好敢)
囡囡話佢羊年... 即係...18>..??很多多少家講猛咁皆佢講笑,實係一個小mm d壹般話好快 偶然皆聽唔到
part 1 皆係一般般..
part 2 推背ok la... rpp同偷桃反而好爽   到波推時.. 囡囡有面怕醜 叫我唔好視佢又搵衫遮我對眼...
皮膚唔係黑果隻... 不外皆係pink lin... 波波皆算年夜... 最少我渣唔哂 硬綿綿嫰心家
皆回身,, 即到我反擊,飲奶奶 又錫下佢頸 耳仔... 攪左一輪 囡囡降油... 一開端皆係死chok...我話唔係一定死chok如快便舒適ga...成果佢漸漸chok...反而好鬼high,我又開端錫下佢咀仔... 囡囡開端tired 話腳硬,我話你錫下我 能夠會快D..而我便持續食奶.. 跟住便開端車佢... 成果車左幾分鐘 我又再隔褲攻陷路,佢既吸吸好短促 我隻腳便越快...車到停唔到...到我出左... 囡囡仲一路車 假如唔係我停腳 停心 唔知車到幾時...

渾淨終了 ,佢問我 你成日皆係咁對其他技師??我話唔明(梗係扮愚na) 又話初初以爲我大好人 宜傢便好衰 仲有d嬲我... 睇黎佢本人皆覺玩出福!!
古次幾合意,話挨左很多多少字....

木头哈喇子崭 發表於 2023-8-22 19:02:23

支持new161

飘渺九月 發表於 2023-11-9 17:25:57

幫你頂下哈!!

马马虎虎770 發表於 2024-1-18 04:58:51

過來看看的

Holily1985 發表於 2024-5-12 09:41:40

幫幫頂頂!!

南黑天家 發表於 2024-5-13 05:52:48

路過,支持一下啦

象棋达人 發表於 2024-8-30 17:56:49

相儅不錯,感謝無私分享精神!
頁: [1]
查看完整版本: 講毫食唔到頭圍既囡囡