coiechan 發表於 2023-1-20 15:10:13

Kong Ho #@ 報告一個.

Kong Ho #@ 陳述一個.

呢幾日係會商區睇下chingd陳述.
睹到有個ching話#@好熱忱,好D便做左愛做既事苦.以是血汗去潮,帶埋講具便去試一試.
上到佢面佢,佢又咁巖得閒,女女黎到,樣我以爲出有相中咁年夜個,靚唔靚便睹人睹伯仁睹智啦,我出黎玩覺得同效勞偏重D.
佢一黎到曾經好熱忱咁抱住我錫左濃,覺得唔錯,幾有女伴侶feel.咁我便唔放過呢個時機啦.
一路車...一路背去上面打擊.佢上面實係好窄,果為我only一隻腳指插去曾經以爲好松....
以後,我便表示一下念xxxxxx.佢恰似有面怕.覺得蠻心愛的.最初我便用我既 淫腳 搞到佢飛騰......
但我小弟鄙人...唔夠膽講我有準備講貝黎...不外算啦.初末我係呢個場係新腳我皆唔知咁多端方.
希望下次再搵佢睇下有沒有時機先!

part 1係我玩過咁多正骨我以爲最得最舒適既,夠力之餘,佢推背腳勢比得上正宗淋吧推油.

part 2 我以爲不外沒有得,能夠實係太工式化,總括黎講皆幾舒適,起機沒有會係咁"快挨"...有緩有快...最初比佢搞到d粗射左去床頭同本人塊裏度...MY GOD.

總括黎講,我好合意佢,有女有FEEL,推背好舒適,最主要夠熱忱!

[ 本帖最初由 Toxic 於 2009-10-21 02:51 編纂 ]

haiyuezhihun 發表於 2023-5-23 13:02:02

幫你頂下哈!!

愿为素心人 發表於 2024-3-29 14:13:25

支持一下:lol

ez665746 發表於 2024-6-30 08:40:22

LZ說的很不錯
頁: [1]
查看完整版本: Kong Ho #@ 報告一個.