coiechan 發表於 2023-1-20 15:05:00

講豪遇港燦

講豪逢港燦

件事發作晌上月底閣下, 巖巖坐晌年夜堂等埋個伴侶換衫出僧埋單, 別的有個港燦埋完單等電梯果時同司理吹火教佢天睇u臺, 年夜讚u臺日日脆料陳述最多唔駛幾分鐘過千人睇, 講完以後個港燦走左, 司理獵奇過僧問我面上u臺, 於是我寫低個網址比佢, 事隔到近來一次上去碰睹司理, 問我面解果個u臺唔係果日個客所講咁多陳述, 而係很多多少投票同埋問家仲有d係曾經比版主ban左既post, 睹到很多多少回答係些整~推~頂~push果類家, 我話比佢聽唔怕獲咎唔係個個噴鼻港人受太高等教誨, 睇陳述係分享心得唔係賣告白, 懶理佢多少人氣, 擺個注水興帖晌過活日過萬大家氣又怎樣?假如當日果位人兄睇到僧個post, 提示你不管邊個臺, 睇既係實在經歷唔係睇人氣

簡缺少少講埋所試囡囡, no@身體下挑惋惜遠乎仄胸, 試過既c兄胸有定見, 波推果剎那似骨推多d, 小我私家以爲唔多喜好牛奶, 癡癡坐坐一陣奶蘇味

[ 本帖最初由 Yip佬 於 2009-10-21 11:37 編纂 ]

分裂的硬盘悔 發表於 2023-1-24 20:31:47

學習了,不錯,講的太有道理了

知足常乐77 發表於 2023-5-27 16:56:00

相儅不錯,感謝無私分享精神!

天下非公呵 發表於 2024-1-10 09:44:00

支持一下:lol
頁: [1]
查看完整版本: 講豪遇港燦